Laurențiu Reghecampf a demisionat de la Al Wasl, formație la care antrena din ianuarie 2019, iar cel mai probabil, ultimul rezultat a fost cel care l-a determinat să ia această decizie. Al Wals a fost umilită zilele trecute de echipa antrenată de Daniel Isăilă, Bani Yas, scor 4-1.
De-a lungul carierei, Reghecampf le-a mai antrenat pe Gloria Bistrița, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB (în două mandate), Al Hilal, Litex Lovech și Al Wahda.

Laurentiu Reghecampf: "Nu am cum sa spun NU FCSB-uli!"

Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
ACUM CÂTEVA SECUNDE
După încheierea colaborării cu gruparea din Emirate tehnicianul de 45 de ani rămâne liber de contract, iar o eventuală reîntoarcere la FCSB este din ce în ce mai probabilă din acest moment.
Reghecampf a mai fost la FCSB in doua mandate si a reusit sa castige 2 titluri in Liga 1 si o Supercupa a Romaniei, iar relația pe care a avut-o cu patronul clubului a fost una foarte bună. cu puțin timp în urmă, Reghecampf a recunoscut că nu ar spune nu unei întoarceri la FCSB, care este clubul unde a obținut cele mai mari performanțe ca antrenor.
"FCSB este echipa care m-a ajutat sa ajung in fotbalul mare, deci niciodata nu am sa spun NU. Este a doua familie a mea.
Da, am urmarit toate meciurile lor, altceva nu avem de facut in perioada asta. FCSB a terminat bine sezonul precedent, au castigat Cupa Romaniei, apoi au inceput bine, dar a fost pauza de la echipa nationala si au o scadere.
S-a mai intamplat lucrul asta si in trecut. Sunt sigur ca o sa isi revina. Au jucatori foarte buni care vor avea evolutii mai bune, sunt sigur", a declarat Reghecampf în luna septembrie pentru sport.ro.
Cupa Mondială FIFA
Primul antrenor care a demisionat, după eliminarea de la Mondial: "Sunt responsabil de acest eșec"
ACUM 5 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Messi și Szczesny au făcut un pariu uluitor! Polonezul a pierdut, dar a dezvăluit de ce nu va plăti
ACUM 43 MINUTE