Laurențiu Reghecampf a stat 5 luni fără contract, dar a dat lovitura. Deși a avut pe masă un contract cu Universitatea Craiova, Reghecampf a refuzat și va semna cu Al Ahli, anunță Gazeta Sporturilor.
Salariul oferit de arabi este incredibil pentru 2021, an în care pandemia a răvășit sportul mondial. Reghecampf va câștiga 12 milioane de dolari în următorii 3 ani, doar din salariu. În plus, Reghe are și o serie de prime de performanță foarte atractive.
Echipa lui Mitriță, Al Ahli este pe locul 7 în Arabia Saudită, iar Reghecampf este chemat să contruiască o echipă care să câștige titlul pentru a 4-a oară în istorie. Atacantul MBaye Niang, mijlocașul Fejsa și fundașul Lucas Lima sunt cei mai valoroși fotbaliști din lotul lui Al Ahli.
Romanian Liga I
Laurențiu Reghecampf s-ar fi înțeles cu CS U Craiova! Ce salariu îi oferă Mihai Rotaru în Oltenia
28/01/2021 LA 11:12

Laurențiu Reghecampf, o carieră lungă în zona arabă

Începând din 2014, Reghecampf a adunat peste 150 de meciuri ca antrenor în zona arabă. Al Hilal din Arabia Saudită și Al Wahda și Al Wasl din Emirate sunt echipele antrenate de Reghe în ultimii 7 ani. Al Ahli Jeddah reprezintă o provocare uriașă, mai ales că acest club este susținut de prințul Khalid bin Abdullah bin Abdul Aziz, fiul răposatului rege Abdullah. La Al Ahli a jucat și Stanciu, dar nu s-a adaptat și a plecat cu scandal.
Fotbal
Federația și-a făcut planul, dacă Mirel Rădoi pleacă. Reghecampf și Șumudică sunt primii pe listă
17/01/2021 LA 06:22
Romanian Liga I
Mesajul lui Toni Petrea către Reghecampf: "Să nu vină la Craiova!"
08/11/2020 LA 05:40