Laurențiu Reghecampf a stat 5 luni fără contract, dar a dat lovitura. Deși a avut pe masă un contract cu Universitatea Craiova, Reghecampf a refuzat și va semna cu Al Ahli, anunță Gazeta Sporturilor.
Salariul oferit de arabi este incredibil pentru 2021, an în care pandemia a răvășit sportul mondial. Reghecampf va câștiga 12 milioane de dolari în următorii 3 ani, doar din salariu. În plus, Reghe are și o serie de prime de performanță foarte atractive.
Echipa lui Mitriță, Al Ahli este pe locul 7 în Arabia Saudită, iar Reghecampf este chemat să contruiască o echipă care să câștige titlul pentru a 4-a oară în istorie. Atacantul MBaye Niang, mijlocașul Fejsa și fundașul Lucas Lima sunt cei mai valoroși fotbaliști din lotul lui Al Ahli.
Romanian Liga I
Reghecampf are cele mai mari șanse să devină antrenorul FCSB. Anunțul presei azere
11/11/2022 LA 16:21

Laurențiu Reghecampf, o carieră lungă în zona arabă

Începând din 2014, Reghecampf a adunat peste 150 de meciuri ca antrenor în zona arabă. Al Hilal din Arabia Saudită și Al Wahda și Al Wasl din Emirate sunt echipele antrenate de Reghe în ultimii 7 ani. Al Ahli Jeddah reprezintă o provocare uriașă, mai ales că acest club este susținut de prințul Khalid bin Abdullah bin Abdul Aziz, fiul răposatului rege Abdullah. La Al Ahli a jucat și Stanciu, dar nu s-a adaptat și a plecat cu scandal.
Romanian Liga I
Laurențiu Reghecampf, sub presiune în Azerbaidjan după un nou rezultat slab. Se întoarce la FCSB?
06/11/2022 LA 06:48
Romanian Liga I
Reghecampf face schimbări majore la Universitatea Craiova în această iarnă
03/01/2022 LA 09:45