Universitatea Craiova a pierdut orice șansă la a mai prinde locul 2 în campionat după înfrângerea cu FCSB, 0-1. Laurențiu Reghecampf a lăsat de înțeles că acum, echipa sa se va concentra exclusiv pe câștigarea Cupei României.
"E prea la cald să fac o anliză a jocului. Din păcate noi am avut ghinion, vorbesc de echipa mea. Am făcut un joc foarte bun, dar iar am primit un gol pe final. Câmpanu a greșit, se vede lipsa de experiență, trebuia să se retragă, nu să se ducă în omul cu mingea. Am lovit și bara de două ori, știam că ei sunt periculoși pe contraatac. Sunt dezamăgit că am făcut un joc bun și l-am pierdut. Acum îmi doresc doar să ne revenim și să fim pregătiți pentru meciul de Cupă", a declarat tehnicianul oltenilor.

"Nu am fost inspirați în fața porții!"

Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
ACUM O ORĂ
Reghecampf spune că echipa sa a avut trei-patru șanse bune de a marca în prima repriză, mai ales pe jocul la Ivan, dar "atacanții au fost neispirați în fața porții. Cred că dacă aveam un pic de noroc și marcam un gol, jocul se schimba total", a subliniat Reghe.
Întrebat de reporteri dacă va juca și la Cluj cu aceeași ardoare, Reghecampf a luat foc. "Cei de la FCSB ar trebui să-și cadă de jocul lor, că dacă analizăm azi, jocul lasă de dorit. Dar nu fac analiza jocului lor acum. Noi am dat dovadă mereu de o echipă corectă. Nu trebuie să aștepte ajutorul nostru, ci să se bazeze mai mult pe ei", a încheiat Reghecampf.
Romanian Liga I
Reacție vehementă despre posibilitatea transferului lui Dorin Rotariu la FCSB: "Exclus!"
ACUM 2 ORE
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
ACUM 2 ORE