În urma acestor rezultate slabe, tehnicianul român ar putea fi demis de la conducerea echipei pe care o pregătește încă de la începutul acestui an. În stagiunea precedentă a primului ligă din Emiratele Arabe Unite, Al-Wasl a ocupat poziția a noua a clasamentului, ceea ce i-a asigurat lui Reghecampf o prelungire a contractului ce urmează a fi scadent în vara anului 2021.
De altfel, în contractul său cu Al Wasl există o clauză ce specifică faptul că, în cazul în care Laurențiu Reghecampf va fi demis din funcția de antrenor principal, românul va încasa o despăgubire în valoare de 7 milioane de dolari, egală cu salariul stagional al tehnicianului.
Presa din Emirate scrie că Laurențiu Reghecampf este la un pas de demitere. Fanii lui Al Wasl sunt foarte nemulțumiți de rezultatele echipei din acest sezon.
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
26/01/2022 LA 11:28
Nu mă tem că pot fi demis. Asta este meseria mea și asta este viața antrenorilor.
În vârstă de 44 de ani, Laurențiu Reghecampf a mai pregătit, în cariera sa de antrenor, echipele Gloria Bistrița, Universitatea Craiova, CS Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex Lovech și Al Wahda.
Romanian Liga I
Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova! Meciul cu Rapid, în pericol de a fi amânat
14/01/2022 LA 16:30
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Reghecampf vrea un jucător de la CFR Cluj! Unde s-au blocat negocierile dintre cluburi
12/01/2022 LA 12:09