Laurențiu Reghecampf a refuzat oferta de a reveni în Liga 1, la Craiova și este pe punctul de a deveni investitor la o echipă cu potențial de creștere din Liga a 2-a. Gloria Buzău reprezintă un oraș mare, dar este o echipă care a avut multe probleme în ultimii ani. Echipa antrenată acum de Ilie Stan a intrat în faliment în 2016 după ce 14 fotbaliști și 3 manageri au fost suspendați de către FRF pentru implicarea unor meciuri trucate.
Gloria Buzău a revenit în acest sezon în Liga a 2-a și este pe locul 12, dar la doar 3 puncte de zona playoff.
Știri de Buzău scrie că Gloria este foarte aproape de a fi preluată de un grup de investitori străini, reprezentași la negocieri de Reghecampf.
Liga
Koeman răsuflă ușurat după Barcelona – Valencia! Fati, Depay și Coutinho au reușit "remontada"
ACUM 2 ORE
"Compania ar avea portofolii în agricultură, turism, comerț și chiar industrie, iar capitalul acesteia ar fi exclusiv străin. Reprezentanții acestui concern au cerut mai multe date în ceea ce privește secția de fotbal, fiind plăcut surprinși de faptul că gruparea nu are datorii" scrie siteul buzioan.
Reghecampf a antrenat în ultimii 4 ani în Arabia Saudită, la Al Wahda și Al Wasl. Antrenorul de 45 de ani are o avere considerabilă, dar nu a mai avut nici o experință ca investitor în fotbal.
Serie A
Juventus i-a produs a treia înfrângere lui Mourinho în Serie A! 4 succese pentru bianconeri
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Mihai Iosif, savuros după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Îmi doream să rămână 1-0, doar la asta mă gândeam!"
ACUM 2 ORE