Laurențiu Reghecampf a refuzat oferta de a reveni în Liga 1, la Craiova și este pe punctul de a deveni investitor la o echipă cu potențial de creștere din Liga a 2-a. Gloria Buzău reprezintă un oraș mare, dar este o echipă care a avut multe probleme în ultimii ani. Echipa antrenată acum de Ilie Stan a intrat în faliment în 2016 după ce 14 fotbaliști și 3 manageri au fost suspendați de către FRF pentru implicarea unor meciuri trucate.
Gloria Buzău a revenit în acest sezon în Liga a 2-a și este pe locul 12, dar la doar 3 puncte de zona playoff.
Știri de Buzău scrie că Gloria este foarte aproape de a fi preluată de un grup de investitori străini, reprezentași la negocieri de Reghecampf.
UEFA Europa Conference League
CFR Cluj, ce victorie la Praga! Scuffet și Rangelo Janga aduc toate punctele în Gruia
ACUM 9 MINUTE
"Compania ar avea portofolii în agricultură, turism, comerț și chiar industrie, iar capitalul acesteia ar fi exclusiv străin. Reprezentanții acestui concern au cerut mai multe date în ceea ce privește secția de fotbal, fiind plăcut surprinși de faptul că gruparea nu are datorii" scrie siteul buzioan.
Reghecampf a antrenat în ultimii 4 ani în Arabia Saudită, la Al Wahda și Al Wasl. Antrenorul de 45 de ani are o avere considerabilă, dar nu a mai avut nici o experință ca investitor în fotbal.
UEFA Europa Conference League
Declarație stranie a unui jucător de la FCSB, după 0-5 cu Silkeborg: "Am pregătit bine meciul"
ACUM 26 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Târnovanu nu a apărat niciun șut contra lui Silkeborg! Reacția portarului de la FCSB după meci
ACUM O ORĂ