Lautaro Martinez pare din ce în ce mai aproape de Barcelona, conform presei cel puțin. Argentinianul ar ajunge la Barcelona ca un jucător deja consolidat, atât la Inter cât și la naționala Argentinei. Lautaro s-a născut la Bahi Blanca, un oraș în care baschetul, nu fotbalul, domină peisajul.
Tot de acolo este și antrenorul Angel Cappa, fost manager la numeroase cluburi din Argentina și familiar cu Lautaro Martinez. El a declarat pentru MARCA: ”Famila lui este din același cartier ca mine, deși el a jucat pentru altă echipă din oraș, pentru Liniers, un club care a avut mereu grijă de tinerii jucători. Este un atacant puternic, are viteză și un șut excelent, cu ambele picioare. Are o atitudine exemplară și nu renunță niciodată. Tehnica sa este bună, chiar dacă nu grozavă, dar încă mai are timp să progreseze”.
În ceea ce privește viitorul lui Lautaro, Cappa nu are îndoieli: ”Nu va crește în Serie A. Are nevoie de altceva. Este un jucător care are toate calitățile necesare, nu este doar un marcator bun, ci un jucător complet”.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 42 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/04/22/2809731.jpg
La doar 16 ani, Lautaro decide să plece din Bahia Blanca pentru a merge la Racing, un club istoric din Argentina. Acolo a avut un succes rapid și a devenit unul dintre idolii tribunelor și a fost asemănăat cu Chelo Delgado, un fost mare jucător de la Academia și Boca Juniors. El a vorbit cu MARCA despre Lautaro: ”Este un jucător mare, este tânăr și are un viitor incredibil în față. Nu am nicio îndoială că dacă va merge la Barcelona, va avea succes”.
La Racing, Lautaro Martinez a crescut atât ca jucător dar și ca om. A fost aproape să semneze cu Atletico Madrid dar în final a ales Inter. El a fost antrenat la Racing, printre alții, de Manuel Fernandez, cel care este acum antrenor la Agropecuario. Într-o conversație cu MARCA, el l-a descris simplu pe Martinez: ”Mereu când mă întreabă cineva de el, răspund la fel: Kun Aguero. Poate fi asemănat cu el. Este un jucător care poate acționa atât singur dar și în echipă, se poate retrage pentru a participa la jocul de pase, este foarte tehnic și lovește cu ambele picioare... văd multe similitudini cu Aguero”.
Diego Godin, actualul său coechipier de la Inter, a fost succint: ”Văd asemănări atât cu Luis Suarez cât și cu Sergio Aguero”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 4 ORE
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 5 ORE