Ianis Hagi (21 de ani) a ajuns sub formă de împrumut la Rangers, de la Genk, în acestă iarnă. Scoţienii îl pot cumpăra la finalul sezonului, iar presa internaţională a scris despre intersul formaţiei Lazio, Italia, pentru internaţionalul român.
Thomas Buffel, fostul jucător al echipelor Rangers şi Genk, a spus că dacă ar pleca la formaţia din Serie A, Ianis nu ar juca în fiecare săptămână
Buffel a precizat că Ianis, pentru a-şi îndeplini obiectivul de a juca la echipa naţională a României, trebuie să fie la o grupare la care să poată evolua în fiecare etapă. La formaţia Lazio s-ar repeta scenariul de la Genk.
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 5 ORE
"Hagi vrea să joace la echipa naţională a României. Dacă ar pleca la Lazio ar merge la un club mai mare, dar oare o să poată el să joace săptămânal acolo? Sau va ajunge acolo şi se va lovi de o situaţie similară cu cea de la Genk? Pentru el este important să joace un an întreg, pentru a căpăta mai multă experienţă. Trebuie să facă acest pas în carieră. Simte o mare presiune din ţară lui din cauza a cine este tatăl lui. Trebuie să joace la echipa de club pentru a putea evolua la echipa naţională a României. Va juca mai mult la Rangers, decât ar juca la un club precum Lazio", a spus Thomas Buffel.
În plus, Thomas Buffel le atrage atenţie belgienilor că nu au avut răbdare cu Ianis Hagi. "A fost minunat să văd cât de bine şi repede s-a potrivit la Rangers. Poţi vedea că Hagi este un jucător talentat, loveşte foarte bine şi este şi foarte tehnic. Uneori trebuie să fii mai răbdător cu jucătorii tineri, iar Genk nu a fost cu el".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 6 ORE