Liverpool a emis un comunicat oficial marți seară prin care a anunțat că va juca două partide într-un interval de doar 24 de ore! Prima dintre acestea va fi la Birmingham, împotriva celor de la Aston Villa, în data de 17 decembrie. Al doilea meci va avea loc la 7.000 de kilometri distanță de primul, în Qatar, în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor! Liverpool este reprezentanta Europei în competiție din postura de câștigătoare a UEFA Champions League în sezonul precedent.
"Având în vedere această situație, vom folosi două echipe simultan, una dintre acestea pentru Campionatul Mondial al Cluburilor și una pentru Carabao Cup. Clubul dorește să precizeze că deși acesta nu este un scenariu ideal, este rezultatul venit având cel mai bun interes față de competiție, față de cluburile participante și față de noi înșine" a anunțat Liverpool pe site-ul oficial după ce a anunțat data la care va avea loc partida cu Aston Villa.
Jurgen Klopp a amenințat după ce a reușit să o elimine pe Arsenal din Cupa Ligii Angliei că Liverpool se va retrage din Cupa Ligii Angliei dacă nu este găsită o soluție. Având în vedere acest program, cel mai probabil pe bancă la partida cu Aston Villa se va afla secundul lui Jurgen Klopp, Pep Linjders, cel care a fost prezent și la conferința de presă de dinaintea meciului cu Arsenal din optimile competiției.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42
Celelalte partide din sferturile Cupei Ligii Angliei sunt Oxford United - Manchester City, Manchester United - Colchester United și Everton - Leicester City.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
24/09/2021 LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45