Liverpool a emis un comunicat oficial marți seară prin care a anunțat că va juca două partide într-un interval de doar 24 de ore! Prima dintre acestea va fi la Birmingham, împotriva celor de la Aston Villa, în data de 17 decembrie. Al doilea meci va avea loc la 7.000 de kilometri distanță de primul, în Qatar, în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor! Liverpool este reprezentanta Europei în competiție din postura de câștigătoare a UEFA Champions League în sezonul precedent.
"Având în vedere această situație, vom folosi două echipe simultan, una dintre acestea pentru Campionatul Mondial al Cluburilor și una pentru Carabao Cup. Clubul dorește să precizeze că deși acesta nu este un scenariu ideal, este rezultatul venit având cel mai bun interes față de competiție, față de cluburile participante și față de noi înșine" a anunțat Liverpool pe site-ul oficial după ce a anunțat data la care va avea loc partida cu Aston Villa.
Jurgen Klopp a amenințat după ce a reușit să o elimine pe Arsenal din Cupa Ligii Angliei că Liverpool se va retrage din Cupa Ligii Angliei dacă nu este găsită o soluție. Având în vedere acest program, cel mai probabil pe bancă la partida cu Aston Villa se va afla secundul lui Jurgen Klopp, Pep Linjders, cel care a fost prezent și la conferința de presă de dinaintea meciului cu Arsenal din optimile competiției.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 21 ORE
Celelalte partide din sferturile Cupei Ligii Angliei sunt Oxford United - Manchester City, Manchester United - Colchester United și Everton - Leicester City.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
IERI LA 06:45
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42