Optimile Cupei Ligii Angliei au început marți seară cu 5 partide. În duelul echipelor din liga a 4-a engleză, Colchester United a trecut cu 3-1 de Crawley Town după ce reușise în turul precedent să o elimine pe Tottenham la penalty-uri.
Un alt duel cu echipe din ligile inferioare a fost cel între Oxford United și Sunderland, echipe aflate în League One, al 3-lea eșalon din fotbalul englez. Oxford United a câștigat la penalty-uri după 1-1 în timpul regulamentar.
Leicester a eliminat-o pe Burton Albion după 3-1 în deplasare, Iheanacho, Tielemans și Maddison au reușit să înscrie. Au avut loc și două dueluri între echipe aflate în Premier League. Everton a eliminat-o pe Watford cu 2-0, în timp ce Manchester City a învins-o cu 3-1 pe Southampton. Otamendi și Aguero, de două ori, au marcat pentru City.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35

Meciuri tari astăzi

Ultimele 3 partide sunt programate astăzi și sunt numai dueluri între echipe din Premier League. Primul meci al serii, de la 21.30, este cel dintre Liverpool și Arsenal pe Anfield. Cele două s-au întâlnit în campionat deja, Liverpool reușind să câștige cu 3-1. Însă atât Jurgen Klopp, cât și Unai Emery vor face multe schimbări față de partidele din campionat.
De la ora 22.00 începe duelul Chelsea - Manchester United! Londonezii vor revanșa după înfrângerea dură din prima etapă de pe Old Trafford, scor 4-0. Celălalt meci al zilei este cel dintre Aston Villa și Wolverhampton.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21