Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cupa Ligii:Man City și Leicester s-au calificat. Astăzi sunt Chelsea - United și Liverpool - Arsenal

Sebastian Ujica

Actualizat 30/10/2019 la 10:01 GMT+2

Deținătoarea trofeului, Manchester City, nu a avut emoții pe teren propriu în fața celor de la Southampton.

Sadio Mane, în duel cu Ceballos

Credit imagine: Getty Images

Optimile Cupei Ligii Angliei au început marți seară cu 5 partide. În duelul echipelor din liga a 4-a engleză, Colchester United a trecut cu 3-1 de Crawley Town după ce reușise în turul precedent să o elimine pe Tottenham la penalty-uri.
Un alt duel cu echipe din ligile inferioare a fost cel între Oxford United și Sunderland, echipe aflate în League One, al 3-lea eșalon din fotbalul englez. Oxford United a câștigat la penalty-uri după 1-1 în timpul regulamentar.
Leicester a eliminat-o pe Burton Albion după 3-1 în deplasare, Iheanacho, Tielemans și Maddison au reușit să înscrie. Au avut loc și două dueluri între echipe aflate în Premier League. Everton a eliminat-o pe Watford cu 2-0, în timp ce Manchester City a învins-o cu 3-1 pe Southampton. Otamendi și Aguero, de două ori, au marcat pentru City.

Meciuri tari astăzi

Ultimele 3 partide sunt programate astăzi și sunt numai dueluri între echipe din Premier League. Primul meci al serii, de la 21.30, este cel dintre Liverpool și Arsenal pe Anfield. Cele două s-au întâlnit în campionat deja, Liverpool reușind să câștige cu 3-1. Însă atât Jurgen Klopp, cât și Unai Emery vor face multe schimbări față de partidele din campionat.
De la ora 22.00 începe duelul Chelsea - Manchester United! Londonezii vor revanșa după înfrângerea dură din prima etapă de pe Old Trafford, scor 4-0. Celălalt meci al zilei este cel dintre Aston Villa și Wolverhampton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo