Învinsă în Premier League pe propriul teren de către Manchester United la finalul lui 2019, Manchester City a surprins înainte de partida din Cupa Ligii Angliei. Pep Guardiola a decis să joace fără Kun Aguero și Gabriel Jesus.
Rezultatul? Man City s-a impus fără mari emoții. Cei de la United au fost pus pe picior greșit de poziția lui Bernardo Silva, cel care a deschis scorul și a pasat decisiv la o altă reușită.

Schimbarea lui Guardiola

Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
IERI LA 08:30
Întrebat despre schimbarea tactică făcută de Guardiola cu poziția lui Bernardo Silva, Kevin De Bruyne a surprins. Folosirea unui "nouă fals" a reprezentat o opțiune pentru Guardiola în perioada Barcelona, însă la Man City a folosit sporadic această tactică.
Am pregătit în jur de 15 minute dimineața această tactică, și cam atât. Nu ne-am antrenat luni, însă nu e ca și cum nu am mai apelat niciodată la acest plan tactic. Am făcut-o cu echipe care preferă marcajul om la om, Cardiff, United, în deplasarea de la Barcelona în primul an cu Pep.
Cu Bernardo retras, ajungem în situația de 4 contra 3 iar ei decid ce vor face: dacă avansează fundașul, este mai mult spațiu în spatele său, și dacă nu o fac, Bernardo rămâne liber. Cred că am jucat bine. În repriza secundă au pus mai multă presiune și am făcut o eroare iar ei au marcat. Nu cred că au avut alte ocazii, iar noi puteam să mai marcăm. Știm că nu este încheiată lupta, dar a fost un meci bun pentru noi
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748670.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46