Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipă trimisă de Liverpool la partida cu Aston Villa din Cupa Ligii. 5 debutanți, record de vârstă

Sebastian Ujica

Actualizat 17/12/2019 la 23:38 GMT+2

Cu tot lotul primei echipe în Qatar pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, Liverpool folosește juniorii în Cupa Ligii Angliei.

Aston Villa Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Aston Villa a marcat de 2 ori într-un interval de 2 minute. Hourihane a deschis scorul din lovitură liberă, pentru ca apoi Boyes să devieze ghinionist o centrare iar mingea a ajuns în plasa porții lui Kelleher. În minutul 37, Kodja duce scorul la 3-0 pentru Aston Villa, pentru ca același jucător să reușească dubla înainte de pauză. În prelungiri, Wesley a stabilit scorul final, 5-0 pentru Aston Villa, prima semifinalistă în Cupa Ligii.
----
Calificată în sferturile Cupei Ligii Angliei după victoria la penalty-uri cu Arsenal, Liverpool nu a putut să mute partida cu Aston Villa în altă perioadă și va juca 2 partide într-un interval de mai puțin de 24 de ore! În această seară de la 21.45 este partida din Cupa Ligii, în timp ce miercuri de la 19.30 este semifinala CM al Cluburilor cu mexicanii de la Monterrey.
Liverpool a decis să prioritizeze Mondialul Cluburilor iar de partida din Cupa Ligi se ocupă antrenorul echipei U23, Neil Critchley. Iar acesta a trimis pe teren cea mai tânără echipă din istoria competiției: o medie de vârstă de 19 ani, 6 luni și 3 zile! Căpitanul echipei este Pedro Chirivella, cel care are 22 de ani, cel mai bătrân din echipă.
Numai puțin de 5 jucători debutează pentru echipa mare a lui Liverpool: Tony Gallacher, Isaac Christie-Davies, Luis Longstaff, Morgan Boyes și Thomas Hill.
Cel mai mic număr pe tricou purtat de un jucător de la Liverpool este ... 51!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo