Aston Villa a marcat de 2 ori într-un interval de 2 minute. Hourihane a deschis scorul din lovitură liberă, pentru ca apoi Boyes să devieze ghinionist o centrare iar mingea a ajuns în plasa porții lui Kelleher. În minutul 37, Kodja duce scorul la 3-0 pentru Aston Villa, pentru ca același jucător să reușească dubla înainte de pauză. În prelungiri, Wesley a stabilit scorul final, 5-0 pentru Aston Villa, prima semifinalistă în Cupa Ligii.
----
Calificată în sferturile Cupei Ligii Angliei după victoria la penalty-uri cu Arsenal, Liverpool nu a putut să mute partida cu Aston Villa în altă perioadă și va juca 2 partide într-un interval de mai puțin de 24 de ore! În această seară de la 21.45 este partida din Cupa Ligii, în timp ce miercuri de la 19.30 este semifinala CM al Cluburilor cu mexicanii de la Monterrey.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
IERI LA 15:33
Liverpool a decis să prioritizeze Mondialul Cluburilor iar de partida din Cupa Ligi se ocupă antrenorul echipei U23, Neil Critchley. Iar acesta a trimis pe teren cea mai tânără echipă din istoria competiției: o medie de vârstă de 19 ani, 6 luni și 3 zile! Căpitanul echipei este Pedro Chirivella, cel care are 22 de ani, cel mai bătrân din echipă.
Numai puțin de 5 jucători debutează pentru echipa mare a lui Liverpool: Tony Gallacher, Isaac Christie-Davies, Luis Longstaff, Morgan Boyes și Thomas Hill.
Cel mai mic număr pe tricou purtat de un jucător de la Liverpool este ... 51!
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53