Aston Villa a marcat de 2 ori într-un interval de 2 minute. Hourihane a deschis scorul din lovitură liberă, pentru ca apoi Boyes să devieze ghinionist o centrare iar mingea a ajuns în plasa porții lui Kelleher. În minutul 37, Kodja duce scorul la 3-0 pentru Aston Villa, pentru ca același jucător să reușească dubla înainte de pauză. În prelungiri, Wesley a stabilit scorul final, 5-0 pentru Aston Villa, prima semifinalistă în Cupa Ligii.
----
Calificată în sferturile Cupei Ligii Angliei după victoria la penalty-uri cu Arsenal, Liverpool nu a putut să mute partida cu Aston Villa în altă perioadă și va juca 2 partide într-un interval de mai puțin de 24 de ore! În această seară de la 21.45 este partida din Cupa Ligii, în timp ce miercuri de la 19.30 este semifinala CM al Cluburilor cu mexicanii de la Monterrey.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 10 ORE
Liverpool a decis să prioritizeze Mondialul Cluburilor iar de partida din Cupa Ligi se ocupă antrenorul echipei U23, Neil Critchley. Iar acesta a trimis pe teren cea mai tânără echipă din istoria competiției: o medie de vârstă de 19 ani, 6 luni și 3 zile! Căpitanul echipei este Pedro Chirivella, cel care are 22 de ani, cel mai bătrân din echipă.
Numai puțin de 5 jucători debutează pentru echipa mare a lui Liverpool: Tony Gallacher, Isaac Christie-Davies, Luis Longstaff, Morgan Boyes și Thomas Hill.
Cel mai mic număr pe tricou purtat de un jucător de la Liverpool este ... 51!
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 12 ORE
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27