Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gol după pasă din rabona în minutul 90+9, echipa lui Pușcaș a ajuns la penalty-uri cu Wolves

Sebastian Ujica

Actualizat 07/10/2019 la 21:11 GMT+3

George Pușcaș și Tudor Băluță au fost reprezentanții României în turul 3 din Cupa Ligii Angliei. Echipele lor au fost însă eliminate.

Puscas Reading

Credit imagine: Eurosport

Wolverhampton trece prin ”sindromul sezonului doi” în actuala stagiune. Dacă primul sezon după promovare a fost unul extraordinar, reușind să se califice în Europa League, actualul sezon a început foarte greu pentru echipa lui Nuno Espirito Santo. Echipa este pe penultimul loc în clasamentul cu 4 puncte după 6 etape și a reușit cu greu să se califice în turul următor din Cupa Ligii Angliei.
Wolves a întâlnit-o în turul 3 pe Reading, echipa la care George Pușcaș a intrat pe teren în minutul 66, și a trecut prin mari emoții. Bruno Jordao a deschis scorul pentru Wolves după gafa portarului Joao Virginia, însă Reading a reușit să egaleze în minutul 90+9 după o fază incredibilă.
Mijlocașul născut la Portsmouth, John Swift, a trimis o centrare perfectă în fața porții, folosind execuția cunoscută sub numele de rabona. Lucas Boye a reluat cu capul și a trimis meciul către penalty-uri.
George Pușcaș a fost primul care a transformat penalty-ul, însă colegii săi care au creat golul de 1-1, Swift și Boye, au ratat! Wolves a reușit să câștige și o va întâlni pe Aston Villa în turul următor al Cupei.

Băluță, titular în premieră la Brighton

Mijlocașul român transferat de Brighton & Hove Albion de la Viitorul, Tudor Băluță, a fost titular în premieră pentru echipa lui Graham Potter după ce s-a aflat pe bancă de rezerve la precedentele două partide din Premier League.
Băluță a fost integralist, însă Brighton a fost învinsă pe propriul teren de Aston Villa cu scorul de 3-1. Jota si Hourihane au înscris în prima repriză pentru Villa. După pauză, Hayden Roberts le-a readus speranțe fanilor lui Brigton cu reușita din minutul 61. Căpitanul lui Villa, Jack Grealish, a înscris golul care a certificat calificarea lui Villa în minutul 77.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo