Pep Guardiola a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe viitor pe Manchester United înaintea derby-ului din semifinalele Cupei Ligii Angliei. Cele două echipe din Manchester vor juca partida tur în această seară pe Old Trafford.
Iar Guardiola, cel care a fost dorit de United în 2016 înainte să o aleagă pe City, a numit-o pe echipa lui Ole Gunnar Solskjaer una dintre cele două pe care nu le-ar putea antrena vreodată, alături de Real Madrid.

"Mai bine joc golf"

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
Guardiola a vrut să glumească pe seama unui asemenea scenariu, însă mesajul său a fost mai degrabă ironic.
După ce am antrenat-o pe City nu o voi antrena pe United. E la fel ca ideea că nu o voi antrena niciodată pe Real Madrid. Cu siguranță, nu. Voi fi în Maldive dacă nu voi avea nicio ofertă. Poate totuși nu în Maldive pentru că acolo nu sunt terenuri de golf
De la venirea lui Guardiola în Anglia, Man City a obținut cu 73 de puncte mai mult decât United în cei 3 ani și jumătate. După decenii întregi în care Man United a fost clubul numărul 1 în oraș și în Anglia, balanța puterii s-a schimbat.
Nu am venit aici doar ca să o bat pe United sau să fiu în fața lor. Nu acesta a fost obiectivul meu. A fost să jucăm bine, să câștigăm titlul și am făcut-o în ultimele două sezoane. Acest trofeu, cel al Cupei Ligii, l-am câștigat deja, acum trebuie să luptăm pentru o nouă finală.
Am mult respect față de United, sunt sigur că mai devreme sau mai târziu se vor întoarce în lupta pentru titlu în Premier League. La fiecare club există perioade când se chinuie puțin. Nu există o echipă care să câștige mereu pe tot parcursul unui deceniu. S-a întâmplat în urmă cu mulți ani pe vremea lui Sir Alex. Acum se chinuie puțin, dar își vor reveni
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM O ZI
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06