Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, le-a spus celor de la The Times că își dorește ca Anglia să renunțe la Cupa Ligii pentru a reduce numărul de meciuri din calendar. Turneul, organizat prima dată în sezonul 1960/1961, a avut ultima finală în weekendul trecut când Manchester City a învins-o cu 2-1 pe Aston Villa și a câștigat pentru a 3-a oară consecutiv trofeul.
Competiția a fost folosită în ultimii ani de cluburile de top din Premier League ca o oportunitate pentru tinerii de la academie și jucătorii mai puțin utilizați să prindă minute. Liverpool, cea care a câștigat de cele mai multe ori trofeul, de 8 ori, a folosit echipa de la Under 23 în partida cu Aston Villa din decembrie când lotul primei echipe se afla la Campionatul Mondial al Cluburilor.
Ceferin crede că e momentul ca și în Anglia să se renunțe la Cupa Ligii, așa cum se întâmplă în Franța, acolo unde în acest sezon are loc ultima ediție.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 17 ORE
Cupa Ligii nu va mai exista în Franța. A rămas doar în Anglia. Cred că toată lumea știe că ar fi mai bine pentru toată lumea să nu se mai dispute. Problema este că, prin această cupă, sunt ajutate financiar multe cluburi dezvantajate așa că înțeleg problema. Englezii țin mult la tradiționalism, le plac lucrurile care există de mulți ani
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48