EFL (English Football League) nu va lua măsuri împotriva lui Liverpool, după ce echipa lui Jurgen Klopp a cerut amânarea partidei tur cu Arsenal din turul semifinalelor Cupei Ligii Angliei. Tehnicianul german al "cormoranilor" a anunțat duminică faptul că cele mai multe teste au fost, în realitate, fals pozitive.
Din cauza numărului mare de jucători care au fost testați pozitiv, partida cu Arsenal a fost amânată, iar baza de antrenament a lui Liverpool a fost închisă, conform protocolului sanitar din Anglia. În total, un număr de 40 de teste ale jucătorilor și ale unor persoane din club au fost teste suspecte pozitive, potrivit Standard Sport.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 5 ORE

Trent Alexander-Arnold, singurul jucător infectat în realitate cu Covid, la testările de săptămâna trecută

După victoria din Cupa Angliei cu Shrewsbury, Jurgen Klopp a oferit informații la conferința de presă despre situația jucătorilor săi în ceea ce privește infectarea cu Covid-19:
"Săptămâna trecută am avut un adevărat focar, dar se pare că am avut foarte multe teste fals pozitive. Dar regulile sunt reguli, așa că toți jucătorii care au fost testați pozitiv nu au aveau cum să joace.
Singurul test pozitiv real a fost cel al lui Trent Alexander-Arnold.", a declarat Jurgen Klopp.
O a doua rundă de testare a avut loc vinerea trecută, la o zi după ce partida cu Arsenal trebuia să se desfășoare și atunci s-a descoperit că primele teste nu au fost cele reale. Din cauza numărului mare de teste fals pozitive, fanii lui Arsenal au fost foarte nemulțumiți, deoarece acest tip de rezultat este unul foarte rar. Au existat voci care au acuzat echipa de pe Anfield că s-ar fi folosit de acest lucru pentru a își odihni jucătorii. Mai multe echipe engleze au făcut plângeri la EFL, dar forul englez nu va lua măsuri împotriva lui Liverpool, deoarece consideră că dovezile arătate de Liverpool au fost suficiente, iar măsurile luate la momentul respectiv au fost corecte.
Liverpool va juca joi seară cu Arsenal partida tur a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, în timp ce returul se va disputa pe 20 ianuarie, pe Emirates. Echipa lui Jurgen Klopp vine după o victorie pe teren propriu cu Shrewsbury Town, scor 4-1, în timp ce Arsenal a fost protagonista unei surprize, atunci când a fost eliminată de Nottingham Forrest.
Partida tur din cealaltă semifinală s-a disputat deja, iar Chelsea s-a impus cu 2-0 pe teren propriu contra lui Tottenham. Partida retur va avea loc miercuri, pe terenul lui Tottenham.
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
IERI LA 08:03