Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, impresionat de un tânăr al lui Liverpool în meciul cu Leicester: "Ne-a salvat viața"

Alex Masgras

Publicat 23/12/2021 la 12:43 GMT+2

Liverpool s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după ce a trecut la loviturile de departajare de Leicester. Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a fost impresionat de Caoimhin Kelleher, portarul de 23 de ani din lotul lui Liverpool.

Jürgen Klopp spricht sich für weniger Spiele aus

Credit imagine: SID

Caoimhin Kelleher a fost eroul lui Liverpool în sferturile Cupei Ligii Angliei. Echipa lui Jurgen Klopp s-a calificat la loviturile de departajare, după 3-3 cu Leicester în timpul regulamentar. La loviturile de departajare, Kelleher a apărat loviturile lui Luke Thomas și Ryan Bertrand, iar Diogo Jota a transformat ultima lovitură, obținând calificarea mai departe.
Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a avut numai cuvinte de laude la adresa portarului irlandez de 23 de ani, care se află la echipă încă din 2015, atunci când s-a alăturat academiei clubului:
Caoimhin Kelleher impressed for Liverpool
"Caoimhin, nu doar cu intervențiile de la loviturile de departajare, dar și cu intervenția la Albrighton, ne-a salvat viețile. Suntem în semifinale. Este un portar nemaipomenit, nu vreau să mai spun că este un talent. Are un joc foarte bun cu piciorul, înțelege foarte bine jocul.
Este un moment foarte frumos. Nu e prima oară când este în centrul atenției într-o astfel de partidă spectaculoasă. Și cu Arsenal a fost asemănător, dar acesta este un pas înainte. A fost de mare ajutor în această seară", a declarat Jurgen Klopp după partida cu Leicester.
Portarul de 23 de ani al lui Liverpool a jucat și sezonul trecut în câteva partide ale "cormoranilor", atât în Premier League, cât și în UEFA Champions League.

Jurgen Klopp vrea ca semifinala cu Arsenal să se joace într-o singură manșă

În semifinalele Cupei Ligii Angliei, Liverpool o va întâlni pe Arsenal. Semifinalele acestei competiții se desfășoară în dublă manșă, dar Jurgen Klopp și-ar dori ca în această fază să se desfășoare o singură partidă, în condițiile în care echipele din Anglia traversează o perioadă dificilă din cauza numărului mare de infectări cu Covid, dar și a programului încărcat.
"Cred că ar fi mult mai bine dacă s-ar disputa într-o singură manșă, evident. Dar ce spun eu nu este prea important. Dacă sunt două meciuri, noi vom juca două meciuri. Dar adevărul este că ar fi fost de ajutor dacă era un singur meci. Sorții au spus să jucăm la Arsenal, sunt ok cu acest lucru. Vom juca acolo și vom vedea cine este mai bun.
Nu vorbesc despre bunăstarea jucătorilor din acest an, tot vorbesc despre asta de vreo 6 ani, poate mai mult chiar. Singurul lucru pe care îl fac cu aceste mesaje este să creez titluri în presă. Niciodată nu sunt la momentul potrivit", a spus Jurgen Klopp la finalul partidei cu Leicester.
Următoarea partidă a lui Liverpool va avea loc de Boxing Day, pe teren propriu, contra lui Leeds United. Liverpool-Leeds United este duminică de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol