Caoimhin Kelleher a fost eroul lui Liverpool în sferturile Cupei Ligii Angliei. Echipa lui Jurgen Klopp s-a calificat la loviturile de departajare, după 3-3 cu Leicester în timpul regulamentar. La loviturile de departajare, Kelleher a apărat loviturile lui Luke Thomas și Ryan Bertrand, iar Diogo Jota a transformat ultima lovitură, obținând calificarea mai departe.
Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a avut numai cuvinte de laude la adresa portarului irlandez de 23 de ani, care se află la echipă încă din 2015, atunci când s-a alăturat academiei clubului:
https://i.eurosport.com/2020/12/01/2947542.jpg
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 7 ORE
"Caoimhin, nu doar cu intervențiile de la loviturile de departajare, dar și cu intervenția la Albrighton, ne-a salvat viețile. Suntem în semifinale. Este un portar nemaipomenit, nu vreau să mai spun că este un talent. Are un joc foarte bun cu piciorul, înțelege foarte bine jocul.
Este un moment foarte frumos. Nu e prima oară când este în centrul atenției într-o astfel de partidă spectaculoasă. Și cu Arsenal a fost asemănător, dar acesta este un pas înainte. A fost de mare ajutor în această seară", a declarat Jurgen Klopp după partida cu Leicester.
Portarul de 23 de ani al lui Liverpool a jucat și sezonul trecut în câteva partide ale "cormoranilor", atât în Premier League, cât și în UEFA Champions League.

Jurgen Klopp vrea ca semifinala cu Arsenal să se joace într-o singură manșă

În semifinalele Cupei Ligii Angliei, Liverpool o va întâlni pe Arsenal. Semifinalele acestei competiții se desfășoară în dublă manșă, dar Jurgen Klopp și-ar dori ca în această fază să se desfășoare o singură partidă, în condițiile în care echipele din Anglia traversează o perioadă dificilă din cauza numărului mare de infectări cu Covid, dar și a programului încărcat.
"Cred că ar fi mult mai bine dacă s-ar disputa într-o singură manșă, evident. Dar ce spun eu nu este prea important. Dacă sunt două meciuri, noi vom juca două meciuri. Dar adevărul este că ar fi fost de ajutor dacă era un singur meci. Sorții au spus să jucăm la Arsenal, sunt ok cu acest lucru. Vom juca acolo și vom vedea cine este mai bun.
Nu vorbesc despre bunăstarea jucătorilor din acest an, tot vorbesc despre asta de vreo 6 ani, poate mai mult chiar. Singurul lucru pe care îl fac cu aceste mesaje este să creez titluri în presă. Niciodată nu sunt la momentul potrivit", a spus Jurgen Klopp la finalul partidei cu Leicester.
Următoarea partidă a lui Liverpool va avea loc de Boxing Day, pe teren propriu, contra lui Leeds United. Liverpool-Leeds United este duminică de la ora 14:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 9 ORE
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06