În această seară, în Anglia, s-au disputat 5 meciuri din optimile de finală ale EFL Cup. Liverpool, Tottenham și Brentford au obținut calificarea în faza următoare a competiției în timpul regulamentar de joc, West Ham și Leicester impunându-se după loviturile de departajare.
Liverpool a trecut cu scorul de 2-0 de Preston, echipă din Championship. Minamino, în minutul 62, și Origi, în minutul 84, au adus victoria echipei lui Jurgen Klopp, acesta din urmă reușind unul dintre cele mai frumoase goluri ale serii.
Fotbal
Cum arată cotele pentru gala FIFA Best, după ce Messi l-a învins cu scandal, pe Lewandowski
ACUM 12 ORE
Tottenham a eliminat-o în optimile EFL Cup pe Burnley, grație golului marcat în minutul 68 de Lucas, după o pasă a lui Emerson Royal, iar Brentford a trecut cu 2-1 de Stoke, Canos și Toney aducând victoria cu reușitele din minutele 22, respectiv 40.

Manchester City, eliminată la penalty-uri de West Ham

Tot în această seară, Manchester City a fost eliminată de West Ham după loviturile de la 11 metri. După încheierea timpului regulamentar de joc, tabela indica 0-0. La penalty-uri, Steffen a fost învins de Nobel, Bowen, Dawson, Cresswell și Benrahma.
De la City au înscris doar Cancelo, Gabriel Jesus și Grealish, Foden ratând și semnând eliminarea campioanei Angliei din EFL Cup, competiție în care City nu mai pierduse de 5 ani și o zi.
După un scenariu similar s-a desfășurat și meciul dintre Leicester și Brighton. Echipa lui Brendan Rodgers a obținut calificarea în sferturile de finală după loviturile de departajare, după cele 90 de minute de joc regulamentare tabela indicând 2-2.
La penalty-uri, doi dintre jucătorii lui Brighton, Maupay și Mwepu, au ratat, în timp ce de la Leicester au marcat Maddison, Barnes, Daka și Pereira, consemnând victoria echipei.

Toate rezultatele din optimile EFL Cup

  • Chelsea 2-1 Southampton
  • QPR 0-1 Sunderland
  • Arsenal 2-0 Leeds
  • Burnley 0-1 Tottenham
  • Leicester 3-2 Brighton (după pen.)
  • Preston 0-2 Liverpool
  • Stoke 1-2 Brentford
  • West Ham 1-0 Manchester City (după pen.)
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
ACUM 13 ORE
Fotbal
Scandal fără precedent, după Balonul de Aur 2021. Presa germană "a luat foc": "Lewa, tras pe sfoară"
ACUM 14 ORE