Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, remontada cu Fulham, în Cupa Ligii Angliei! Cody Gakpo egalează un record vechi de 23 de ani

Maria Olteanu

Publicat 10/01/2024 la 23:56 GMT+2

Liverpool a întors scorul, pe teren propriu, în prima manșă din finala Cupei Ligii Angliei, și s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Fulham. Returul este programat peste două săptămâni.

Cody Gakpo of Liverpool celebrates

Credit imagine: Getty Images

Liverpool și Fulham s-au întâlnit miercuri seara în manșa tur a celei de-a doua semifinale din Cupa Ligii Angliei.
Fulham a făcut o primă parte solidă de meci, a condus cu 1-0 și a avut cel puține două mari ocazii de a-și dubla avansul.
Liverpool, în fața propriilor fani, a revenit însă în ultimele 15 minute de joc și în doar câteva secunde a întors scorul pe Anfield.
Willian a fost cel care a deschis scorul pentru vizitatori, în minutul 19 al întâlnirii. Condusă, formația lui Klopp nu a reușit revenirea rapid, arătând slăbiciuni defensive.
Golul egalizator a venit abia în minutul 68, din partea lui Curtis Jones.
Liverpool a preluat conducerea în minutul 71, Cody Gakpo ducând scorul la 2-1, după ce Fulham a condus până aproape de final.
Cody Gakpo a marcat în toate cele patru meciuri din Cupa Ligii pentru Liverpool și este primul jucător care a marcat în patru apariții succesive în competiție, pentru club, de la Vladimir Smicer în sezonul 2000-01.
După 2-1 pentru Liverpool, gazdele au continuat să fie periculoase în atac, creându-și până în finalul partidei și alte ocazii de a marca.
Marți, în prima semifinală, Chelsea a fost învinsă de Middlesbrough, scor 0-1, pe terenul divizionarei secunde. Golul decisiv al partidei a fost înscris de Hayden Hackney, într-un joc în care elevii lui Pochettino au avut multe ocazii de a marca.
Returul dintre Chelsea și Middlesbrough este programat pe Stamford Bridge, pe 23 ianuarie, de la ora 22:00. De partea cealaltă, manșa a doua a întâlnirii Liverpool - Fulham se va consuma pe data de 24 ianuarie, tot de la ora 22:00.
Citește și:

Echipele de start în Liverpool - Fulham

  • Liverpool: Kelleher - Gomez, Van Dijk, Konate, Diaz - Mac Allister, Jones, Elliott - Jota, Gravenberch, Bradley
  • Fulham: Leno - Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson - Reed, Palhinha - Willian, Pereira, Decordova-Reid - Jimenez
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo