Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mai mare decât Champions League!" Căpitanul lui Chelsea surprinde, înaintea finalei Cupei Ligii

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/02/2024 la 13:40 GMT+2

Ben Chilwell a prefațat ultimul act al Cupei Ligii Angliei, pe care Chelsea îl va disputa împotriva lui Liverpool duminică, de la ora 17:00. Căpitanul "albaștrilor" din meciul de mâine crede că victoria în această partidă va avea un impact mai mare asupra clubului, decât a avut cucerirea Ligii Campionilor.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 13: Ben Chilwell of Chelsea celebrates victory during the Premier League match between Chelsea FC and Fulham FC at Stamford Bridge on January 13, 2024 in London, England. (Photo by Jacques Feeney/Offside/Offside via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Chelsea se pregătește de a patra finală în compania lui Liverpool din ultimii 4 ani. "Cormoranii" s-au impus în ultimele două, iar londonezii sunt pregătiți să cucerească primul trofeu alături de noua conducere.
Ben Chilwell este unul dintre cei 3 fotbaliști ai lui Chelsea, care au făcut parte din echipa care a adus al doilea trofeu al Ligii Campionilor pe Stamford Bridge, dar acesta crede că victoria în finala de mâine ar fi mai importantă pentru club:
"Prestigiul Ligii Campionilor este cu siguranță mai mare, dar acest trofeu ar fi mai important, având în vedere situația clubului din acest moment. Ar fi o victorie enormă, într-un sezon plin de urcușuri și de coborâșuri, alături de o echipă nouă și tânără", a declarat Chilwell, citat de Mirror.
Omul care o va conduce pe Chelsea din teren în duelul de mâine cu Liverpool știe că victoria în această finală va fi extrem de importantă pentru viitorul clubului: "Ar fi mai mare decât Champions League, nu ca prestigiu, dar ca direcția pe vrem ca acest club să meargăîn continuare. Cred că este mai important", a adăugat fundașul lateral.
Citește și:

POCHETTINO, LA UN PAS DE PRIMUL TROFEU CU CHELSEA

Argentinianul de pe banca londonezilor spune că o victorie în finala de duminică ar fi un vis, dar este conștient că adversarul este favorit la trofeu: "Liverpool este favorită pentru că ei au experiența meciurilor de acest gen, fiind implicați în multe finale de-a lungul anilor. Pentru mulți dintre jucătorii noștri este probabil prima finală, de aceea zic că sunt favoriți. Klopp este destul de isteț când spune că șansele sunt 50/50", a spus acesta, citat de Daily Mail.
Pochettino ar putea să câștige al patrulea său trofeu din cariera de antrenor, și primul din Anglia: "Înseamnă foarte mult pentru noi, să avem posibilitatea de a juca în finală cu o echipă ca Liverpool. Este un vis pentru noi. Avem posibilitatea să obținem ce ne dorim O să luptăm, echipa este pregătită, este o șansă enormă pentru noi", a adăugat argentinianul.
Mauricio Pochettino este obișnuit cu meciurile de pe Wembley. Acesta a antrenat-o pe Tottenham, când acest stadion era "casă" pentru Spurs, în timp ce propriul lor stadion se afla în construcție.
Chelsea - Liverpool, finala Cupei Ligii Angliei se joacă duminică, 25 februarie, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo