Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Protest masiv la un meci de fotbal din Anglia! Suporterii au invadat terenul înainte de finalul partidei

Bianca Dumitru

Publicat 25/04/2022 la 09:49 GMT+3

Meciul de fotbal dintre Oldham și Salford, din League Two, a fost întrerupt cu circa 10 minute înainte de final. Fanii gazdelor au invadat terenul, furioși pe conducerea clubului, după ce echipa a retrogradat în a cincea ligă a Angliei.

Suporterii lui Oldham au protestat în timpul meciului cu Salford

Credit imagine: Getty Images

Oldham a fost învinsă în weekend, cu scorul de 1-2, de Salford, într-un meci din a 44-a etapă a League Two (liga a patra a Angliei). În urma acestui eșec, Oldham a retrogradat pentru prima dată în cei 115 de ani de la înființare în liga a cincea.
Acest eveniment i-a înfuriat pe suporterii echipei, care au invadat terenul încă dinainte de fluierul final. Cu circa 10 minute înainte de încheierea partidei, fanii au întrerupt meciul, protestând împotriva conducerii clubului.
Suporterii, însoțiți și de antrenorul lui Oldham, John Sheridan, au intrat pe teren cu un banner uriaș pe care era scris "Get out of our club" ("Plecați din clubul nostru").
Fanii s-au dus la centrul terenului, de unde au fost îndepărtați cu greu de forțele de securitate, care le-au blocat ulterior accesul în tribune inclusiv posesorilor de abonamente.
Suporterii lui Oldham au protestat în timpul meciului cu Salford
Citește și:

Meciul s-a încheiat în absența fanilor

Gary Neville a fost prezent în tribune. Fostul fotbalist al lui Manchester United, care este patronul lui Salford, a comentat incidentele pe contul său de Twitter.
"Tocmai am plecat de la Oldham vs Salford. Fanii lui Oldham sunt pe teren și e destul de nasol", a scris Gary Neville pe rețelele de socializare, unde a publicat și o fotografie cu fanii protestatari.
Neville a confirmat ulterior că s-au jucat și cele 12 minute rămase de disputat, scorul nefiind modificat. La finalul meciului nu au putut asista nici măcar posesorii de abonamente, cărora le-a fost interzis accesul în tribune, iar vederea pe teren le-a fost blocată de niște panouri publicitare ținute de personalul clubului în fața geamurilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo