Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Știrile dimineții: Messi, în finala Leagues Cup cu Inter Miami! PSG l-a găsit pe înlocuitorul lui Neymar

Bianca Dumitru

Publicat 16/08/2023 la 07:43 GMT+3

Știrile dimineții: Lionel Messi s-a calificat în finala Leagues Cup cu Inter Miami, care a ajuns în premieră în această fază a competiției, după ce a trecut de Philadelphia Union cu scorul de 1-4. PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar, plecat la Al Hilal. În handbal, Rapid a transferat o jucătoare din Danemarca.

Lionel Messi (Inter Miami)

Credit imagine: Getty Images

În fiecare dimineață, la prima oră, Eurosport.ro face o scurtă revistă a presei, pentru a vă oferi cele mai interesante și proaspete informații din sport.

1. Messi, în finala Leagues Cup cu Inter Miami

Inter Miami s-a calificat în această dimineață pentru prima dată în istorie în finala Leagues Cup, după ce a învins-o cu scorul de 1-4 pe Philadelphia Union în semifinale.
Echipa lui Martino a deschis scorul încă din minutul 3, când Josef Martinez l-a învins pe portarul celor din Philadelphia. Ulterior, în minutul 20, Lionel Messi a mărit avantajul echipei sale, înscriind cu un șut pe jos, de la distanță, la care goalkeeper-ul Blake nu a avut ce face.
Argentinianul a ajuns, în urma acestei reușite, la 9 goluri marcate în 6 meciuri, iar în weekend are șansa de a-și adjudeca primul trofeu în tricoul lui Inter Miami, în doar a șaptea partidă de la transfer.
Celelalte goluri ale echipei lui Martino a fost reușite de Jordi Alba, în minutul 45+3, și David Ruiz, în minutul 84, pentru Philadelphia Union înscriind Bedoya, în minutul 73.
În finala Leagues Cup, Inter Miami va juca împotriva celor de la Nashville SC, care a trecut în semifinale de mexicanii de la Monterrey, cu scorul de 0-2.
Citește și:

2. PSG l-a găsit pe înlocuitorul lui Neymar

Neymar a acceptat să plece de la PSG și aseară a fost prezentat la noua sa echipă, Al Hilal, transferul său fiind una dintre cele mai spectaculoase mutări din fotbalul mondial din ultimii ani.
Fără să piardă timpul, oficialii de pe Parc des Princes i-au căutat un înlocuitor, alegând să se orienteze spre transferul lui Hakim Ziyech. Marocanul de 30 de ani s-a aflat în atenția șefilor lui PSG și în iarnă, dar mutarea a picat atunci din cauza întârzierii în trimiterea documentelor
Atacantul nu mai e dorit la Chelsea, iar în această vară a fost deja aproape să plece de pe Stamford Bridge la Al Nassr, unde a picat vizita medicală. Acum, potrivit jurnalistului Izem Anass, fotbalistul este aproape de PSG, oficializarea transferului fiind așteptată în următoarele zile.

3. Rapid a transferat o jucătoare daneză

Echipa feminină de handbal CS Rapid București a transferat-o pe jucătoarea daneză Mathilde Neesgaard Mogensen, a anunțat, luni seara, vicecampioana României pe pagina sa de Facebook.
Ea s-a alăturat, marți, echipei antrenate de conaționalii săi Kim Rasmussen și Bo Rudgaard.
Cu selecții la echipa națională a Danemarcei, Neesgaard Mogensen este o jucătoare polivalentă la linia de 9 metri, care poate evolua atât pe postul de coordonator, cât și pe cel de inter dreapta.
Neesgaard Mogensen a jucat anterior la echipele FC Midtjylland (2011-2013), Ringkobing Handbold (2013-2016), Team Tvis Holstebro (2016-2019) și Aarhus United (2019-2023). AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo