Premier League impune jucătorilor să aibă cel puțin 5 meciuri în Premier League pentrua primi medalia de campion. "Le dau medalia mea!", a spus Klopp, dezamăgit de regulile din Anglia.
Miercuri, după confruntarea cu Chelsea, transmisă în direct de Eurosport 1, "cormoranii" vor primi trofeul și medaliile pentru câștigarea titlului. Deja într-una dintre peluze a fost montată o scenă, însă doar fotbaliștii care au dus greul în acest sezon vor avea acces pe ea.
"Să nu primești o medalie...trebuie să doară tare", i-a scris un fan lui Harvey Elliott pe twitter, la o postare cu ultimul antrenament al lui Liverpool.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 17 ORE
În ciuda faptului că are doar 17 ani, atacantul de bandă adus de la Fulham a dat dovadă de extrem de multă maturitate.
"Nu este despre mine, ci despre echipă. Sunt fericit până la cer și înapoi că băieții au cucerit titlul, o meritau cu prisosință. Eu voi celebra ca un suporter, nu e nicio problemă", a scris Elliott.
Harvey Elliott reprezintă fără doar și poate viitorul lui Liverpool. Pe vremea când evolua pentru Fulham, el a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Premeir League, fiind introdus pe teren la vârsta de 16 ani și o lună. Ulterior, a devenit cel mai tânăr jucător din istoria lui Liverpool care începe ca titular o partidă (16 ani și 174 de zile). El e al doilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Liverpool, doar Jerome Sinclair jucând la o vârstă mai fragedă pentru "cormorani".

Klopp vrea să schimbe regulile în Premier League

Neamțul de pe banca lui Liverpool este foarte supărat că Premier League le impune jucătorilor să aibă cel puțin în 5 meciuri din cele 38 ale actualului sezon pentru a pleca acasă cu o medalie. Liverpool va primi trofeul pentru prima dată după 30 de ani și Klopp consideră că toți cei angrenați în proiect merită să fie recompensați.
Harvey Elliott, Curtis Jones și Neco Williams, tinerii crescuți la academie care sunt la echipa mare, au primit mai multe șanse de la Klopp, dar, conform normelor impuse de Premier League, nu îndeplinesc condițiile pentru premiere.
Regulile ar trebui schimbate și normal este dacă joci un meci să primești medalia de campion. Nu știu cine a avut această idee, dar nu cred că a gândit corect. Oamenii aceștia nu înțeleg cât de importantă este echipa pentru a reuși să câștigi campionatul. Sunt jucători care fac 5 milioane de antrenamente pe sezon ți dacă nu sunt la nivelul cel mai ridicat, echipa nu poate să emite pretenții de titlu. Dacă va fi nevoie, le dau medalia mea! Cine decide cât trebuie să intre pe teren un jucător pentru a primi recunoașterea eforturilor sale? Dacă va fi nevoie, voi produce eu medaliile pentru ei! | Jurgen Klopp
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48