Legendarul portar italian în vârstă de 42 de ani a evoluat asearăpentru a 650-a oară în Serie A. Gianluigi Buffon nu are de gând să se oprească și demonstrează asta pe zi ce trece. El este recordman al partidelor disputate în prima ligă italiană, după ce în iulie l-a depăşit pe Paolo Maldini, care a jucat de 647 de ori. Fără doar și poate, meciul de aseară este unul de neuitat pentru Buffon, chiar dacă Juventus nu a obținut decât o remiză în meciul cu Crotone, scor 1-1, și este pe locul 3 în Serie A.
Echipa lui Andrea Pirlo s-a văzut condusă încă din minutul 12, după un penalty transformat de Simy. Împrumutat în această vară de la Atletico Madrid, Alvaro Morata a restabilit egalitatea în minutul 21, după o pasă a lui Chiesa. Alvaro Morata putea aduce victoria pentru torinezi, dar golul său marcat în minutul 79 a fost anulat după un offside milimetric observat de arbitru cu ajutorul tehnologiei VAR. Important de precizat este că Juventus a jucat în inferioritate numerică din minutul 60, când a fost eliminat Chiesa.
Cupa Mondială FIFA
Buffon are o favorită surpriză la Mondial, în contextul în care Italia nu este printre participante
15/11/2022 LA 10:25

Gigi Buffon, de neoprit la 42 de ani

Buffon a declarat că a început să țină cu Juventus de mic, când era Givanni Trapattoni antrenor, fiind îndrăgostit de caracterul electrizant al italianului: ”Nu am spus asta niciodată pentru că nu voiam să par nesincer, dar de la vârsta de 7 ani sunt fan Juventus. M-am îndrăgostit de Giovanni Trapattoni, el mă electriza, dar când a mers la Inter în 1986, am ezitat pentru că dragostea mea pentru el era atât de mare încât apoi am ținut cu Inter. Apoi cu Pescara, Como, Avellino, Campobasso și apoi de la 12 ani, am ținut cu Genoa”, a afirmat Buffon.
Serie A
Revoluție la PSG, Juventus vrea să profite! Gazzetta dello Sport anunță transferul încercat
11/03/2022 LA 10:01
Serie B
La aproape 44 de ani, Gigi Buffon a dezvăluit unde vrea să se transfere, după aventura la Parma
24/12/2021 LA 09:52