Luis Suarez, o legendă a fotbalului spaniol, a privit cu greu disputa de pe Da Luz, acolo unde formația sa de suflet, Barcelona, a fost demantelată de Benfica, scor 3-0. Catalanii nu au învins pe nimeni în Champions League de 5 meciuri, golaverajul în această perioadă fiind unul teribil: 2-14.
Odată cu plecarea lui Messi, ofensiva catalanilor suferă, dovadă în acest sens că nu s-a marcat vreun gol în actuala ediție de UCL. Aseară, cu Benfica, formația lui Koeman nu a avut șut pe poartă, în contextul în care a fost condusă de portughezi din minutul 2.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Președintele lui Atletico, mesaj catagoric despre "cazul Griezmann"! Ce se va întâmpla cu francezul
IERI LA 20:14
KOEMAN ARE ZILELE NUMĂRATE LA BARCELONA! VARIANTA SURPRIZĂ DE ÎNLOCUIRE AVANSATĂ DE PRESA CATALANĂ

Venerabilul Luis Suarez, ironii pentru Koeman

Luuk De Jong este un fotbalist mult sub pretențiile Barcelonei, lucru pe care îl putea spune oricine, exceptându-l pe Koeman, dacă s-ar fi uitat ce s-a întâmplat cu vârful batav în ultimele sezoane. Vârful ajunsese rezervă la Sevilla și era la un pas să meargă la modesta Mallorca, dar Koeman a insistat pentru a-l transfera, odată cu plecarea lui Griezmann. O decizie total neinspirată, crede Luis Suarez, fostul mare atacant spaniol.
"Pe Luuk De Jong nu știu cine l-a recomandat. Nu am văzut în viața mea un joc atât de slab al Barcelonei", a spus fostul mare atacant, pentru Carrusel Deportivo.
4 goluri a reușit Luuk de Jong în sezonul trecut, pentru Sevilla. Titular indiscutabil în startul stagiunii 2020-2021, el a pierdut primul "11" pe final, din cauza prestațiilor foarte slabe.
În vârstă de 86 de ani, Luis Suarez este primul jucător al Barcelonei care a cucerit Balonul de Aur (1960). Ulterior, odată transferat la Inter, fostul mare vârf a mai fost aproape în trei rânduri să câștige prestigioasa distincție individuală, clasându-se de două ori pe locul secund și o dată pe locul 3.
Câștigător a două titluri cu Barcelona, Luis Suarez a câștigat 3 campionate cu Inter, dar și două Cupe ale Campionilor Europeni (1964-1965 și 1965-1966). El a fost și unul dintre cei mai importanți jucători ai Spaniei, campioană europeană în 1964.
Liga
Messi va reveni la Barcelona în 2023!Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina
IERI LA 15:50
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
IERI LA 14:48