Legenda Barcelonei, Ronaldinho, a anunțat că are coronavirus. Brazilianul, care are 97 de meciuri în palmares în tricoul naționalei Braziliei, a postat un videoclip pe contul său de Instagram în care a anunțat vestea.
Ronaldinho a informat că nu are simptome și că a început autoizolarea în Belu Horizonte, acolo unde a ajuns de sâmbătă.
”Mă aflu aici în Belo Horizonte de ieri, am venit la un eveniment. Am făcut testul și am fost depistat pozitiv. Mă simt bine, sunt asimptomatic, dar va trebui să amân evenimentul. Dar vom fi împreună din nou. Vă transmit îmbrățișări!”, a afirmat Ronaldinho.
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM 19 MINUTE

Un an greu pentru Ronaldinho

A fost un 2020 extrem de turbulent pentru Ronaldinho, cel care, alături de fratele său Roberto Assis, a intrat în închisoare în Paraguay în martie după ce a ajuns în țară cu pașapoarte false. Cei doi au fost mutați apoi în arest la domiciliu la un hotel din Paraguay în aprilie după 32 de zile la închisoare. Sentința s-a încheiat în august.
Ronaldinho a jucat la Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro și Fluminense.
Brazilianul a câștigat titluri în Spania și Italia precum și UEFA Champions League în 2006. De asemenea el a câștigat Campionatul Mondial, Copa America și Cupa Confederațiilor cu Brazilia.
Liga Națiunilor UEFA
Mancini, uluit de ce au făcut fanii maghiari la începutul partidei Ungaria - Italia! "Vă mulțumim"
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
Selecționerul Bosniei, surprins că România a retrogradat în Liga C: "E o surpriză"
ACUM 2 ORE