În condițiile în care situația din Germania e una destul de gravă (cel puțin din punct de vedere al numărului celor depistați pozitiv cu COVID-19, pentru că rata mortalității e minimă la nemți), Lehmann nu e extrem de inspirat în declarații.
Într-un interviu pentru Bild, fostul jucător care a scris istorie în tricoul lui Arsenal, a dezvăluit că a suferit de coronavirus, dar că această boală este una care se tratează extrem de ușor. Declarații iresponsabile pentru mulți, în condițiile în care la nivel global s-au raportat peste 211.000 de decese.
"Da, m-am infectat la jumătatea lunii martie și am suferit de o tuse și o febră ușoară timp de o zi și jumătate. După două săptămâni de carantină, autoritățile m-au declarat din nou sănătos. A fost mai ușor decât cu gripa. Dar, desigur, persoanele cu risc trebuie să fie atente. Probabil, de asemenea, ajută și dacă ai o viață sănătoasă, așa cum am avut eu", a spus Lehmann în Bild.
Romanian Liga I
Adi Mutu anunță modificări la Rapid. Mai mulți jucători vor pleca în această iarnă. Mățan e primul
ACUM 6 MINUTE

Lehmann vrea spectatori pe stadioane

Lehmann nu e la prima declarație controversată dată în contextul pandemiei de coronavirus. Săptămâna trecută el a propus ca în Bundesliga să se permită accesul spectatorilor, încă de la reluarea campionatului, cu o mențiune: fiecare arenă să nu vândă mai mult de 20-25% din bilete.
Întrebat pe marginea acelor afirmații, fostul portar a făcut noi precizări, susținându-și în continuare punctul de vedere.
"Nu am auzit niciodată un argument împotrivă rezonabil. Dacă va fi pe stadion un om la fiecare al patrulea scaun, există suficientă distanță. Oricine încalcă regula distanței este dat afară și este interzis de pe stadion. Trebuie să începem din nou treaba în toate domeniile din Germania, pentru ca economia să supraviețuiască. Acest lucru se aplică tuturor sectoarelor economiei, inclusiv fotbalului", a mai spus Lehmann.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Cum vor arăta sferturile Cupei Mondiale, dacă favoritele trec de optimi! Se anunță dueluri de gală
ACUM O ORĂ
Calificările pentru Campionatul European UEFA
El este singurul jucător care ar putea fi decarul echipei naționale. Pe cine a ales Dănuț Lupu
ACUM O ORĂ