Duelurile dintre locurile 3 și 4 se anunța unul extrem de echilibrat, Chelsea impresionând în acest sezon mai ales în deplasare.
Disputa a avut doi mari absenți. Ndidi, unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Brendan Rodgers, nu a prins lotul, deși a revenit la antrenament și mulți se așteptau să fie introdus din primul minut. De partea cealaltă, Lampard a surprins titularizându-l pe veteranul Caballero în detrimentul lui Kepa, cel care a fost în momentul aducerii pe Stamford Bridge cel mai scump portar din lume.
Prima repriză a fost una mai degrabă anostă, principala preocupare a celor două defensive fiind să nu primească gol. În schimb, a doua parte a adus o desfășurare de forțe impresionantă. Rudiger a deschis scorul, însă Barnes și Chilwell au întors rezultatul, al doilea gol al gazdelor venind după o gafă mare a lui Caballero, care a părăsit poarta. Același Rudiger a punctat, din centrarea lui Mount, cel care îi centrase decisiv și la primul gol.
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 4 ORE
Rudiger, aflat la prima dublă a carierei, e primul fundaș care reușește două goluri într-un meci pentru Chelsea, din 2013, până în prezent. În sezonul 2012-2013, John Terry, legendarul căpitan al albaștrilor, puncta de două ori contra lui Fulham. Ambele goluri erau, ca și azi, marcate cu lovituri de cap.
După 25 de etape, Leicester se menține pe 3, cu 49 de puncte și pare sigură de poziția de Champions League. Chelsea rămâne pe locul 4, dar avansul față de United, Spurs și Wolves se poate micșora după această rundă.
Fotbal
Real Madrid, succes mare pe terenul lui Sociedad! Benzema s-a "rupt"
ACUM 5 ORE
Fotbal
Napoli, înfrângere dramatică împotriva Atalantei, pe teren propriu, după ce a avut 2-1
ACUM 5 ORE