FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o serie de erori grave în apărarea adversarilor. FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.
La finalul meciului, înainte de ceremonia de premiere, dezamăgirea a fost evidentă pentru cei de la Sepsi, care au ratat o șansă uriașă de a merge în Europa League. Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, și-a exprimat indignarea la finalul partidei în urma tratamentului la care a fost supusă echipa sa de FRF.

Leo Grozavu, indignat de tratamentul aplicat echipei lui

Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 10 MINUTE
Tehnicianul a mărturisit că Sepsi a solicitat Federației un răspuns în privința dreptului de a-l folosi sau nu pe Istvan Fulop în meciul de la Ploiești, dar susține că nu a primit vreun răspuns.
"Steaua (n.r.- FCSB) a fost superioară, are jucători de calitate, s-a văzut prospețimea lor. Au fost mai prezenți în joc. Noi am avut un joc foarte greu la Sibiu (n.r. - cu Hermannstadt), ne-am pierdut mult din energie. Noi am rămas în inferioritate numerică după ceva stupid, a fost o eliminare mult prea ușor acordată. La ce se întâmplă acum, e un campionat compromis. Este inadmisibil ce se întâmplă în România că nu putem să îl folosim pe Fulop. Am cerut un răspuns de două zile, dar nu am primit nimic. A fost aceeaşi speţă ca la FCSB", a declarat Leo Grozavu, la finalul partidei.

Au evoluat următoarele echipe:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov (Diaz '75), Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - Deaconu, Vaşvari, Achahbar (Celea '83) - Carnat (L. Fulop '46), Karanovici (Safranko '46), Ştefănescu (Csiszer '75). Antrenor: Leo Grozavu;
  • FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Cristea, Panţîru (Pantea '90) - Ov. Popescu, Olaru (Moruţan '46), Vînă (A. Petre '46) - Man, Tănase, Coman (Perianu '90+4). Antrenor: Anton Petrea.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM 37 MINUTE
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM O ORĂ