Are tot ce-și dorește, dar are un mare regret. Leo Messi este fără doar și poate unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, dar mărturisește că nu sunt puține momentele în care tânjește după anonimat. Aceasta este una dintre dezvăluirile pe care superstarul Barcelonei le-a făcut în interviul care va fi difuzat duminică în premieră în Spania, pentru televiziunea La Sexta.
Leo Messi este o legendă în Barcelona, mulți dintre catalani considerând că ar fi potrivit ca stadionul Camp Nou să fie redenumit în cinstea superstarului argentinian. Totuși, Messi recunoaște că la un moment dat, iubirea pe care o primește în mod constant de la oamenii care-l idolatrizează poate deveni obositoare. Argentinianul admite că și-ar dori ca măcar uneori să nu fie băgat în seamă.

Leo Messi și marele regret al veiții sale: lipsa anonimatului

Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 9 ORE
"Este adevărat, pot să mă consider o persoană norocoasă, am tot ce-mi doresc în această viață. Dar sunt momente în care mi-ar plăcea să fiu complet anonim, să pot să merg fără probleme la piață, la cinema sau la restaurant. Sunt recunoscător pentru toată dragostea care mi se arată, e ceva fantastic, dar mai ales atunci când sunt cu copiii mei, aș prefera să trec neobservat", a fost dezvăluirea lui Messi în interviul acordat televiziunii La Sexta.
Lionel Messi a devenit săptămâna aceasta jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise pentru un singur club. Argentinianul a bătut recordul deţinut de Pele în meciul de campionat câştigat de Barcelona contra lui Valladolid cu scorul de 3-0: "Când am început să joc fotbal, nu m-am gândit deloc că voi depăși vreun record. Cu atât mai puțin pe cel al lui Pele. Pot doar să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat de-a lungul anilor, familiei, prietenilor și tuturor celor care mă susțin zilnic. Vă îmbrățișez!", a fost mesajul lui Leo pe contul personal de Instagram.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
IERI LA 12:26
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
22/09/2021 LA 10:50