Ceremonia The Best FIFA Football Awards 2020 s-a desfășurat săptămâna trecută sub forma unui eveniment virtual la sediul central al FIFA din Zürich. FIFA a acordat permiile pentru superlativele anului 2020 în fotbal. Robert Lewandowski a fost ales jucătorul anului 2020. Robert Lewandowski, atacantul naționalei Poloniei și al lui Bayern München, a fost desemnat pentru prima dată în carieră cel mai bun fotbalist în viziunea FIFA.
Alături de el mai erau nominalizați Cristiano Ronaldo (Juventus) și Lionel Messi (Barcelona). Mai multe voci sonore din fotbalul mondial au transmis că premiul câștigat de Lewandowski este meritoriu și că era destul de limpede că dacă Ronaldo sau Messi ar fi câștigat acest premiu în locul polonezului s-ar fi făcut o nedreptate de proporții. De aceeași părere este și fratele lui Toni Kroos, Felix.

"Leo Messi nu are ce căuta în Top 3 cei mai buni" – fratele lui Toni Kroos

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 16 ORE
Toni Kroos, mijlocașul lui Real Madrid, a publicat un podcast realizat în compania fratelui lui, Felix, vorbind despre premiile oferite în cadrul galei FIFA The Best. Felix Kroos a precizat în cadrul podcastului că Robert Lewandowski a câștigat pe merit premiul dedicat celui mai bun fotbalist al anului 2020. Mai mult, Felix s-a declarat uimit de faptul că Leo Messi a pătruns în top 3 cei mai buni fotbaliști ai anului.
"Lewandowski a meritat acest premiu fără doar și poate. Totuși, pentru mine, Messi nu are ce căuta în top 3, cred că nu a făcut nimic incredibil în 2020", a spus Felix Kroos, care a vorbit și despre nominalizările din categoria antrenorilor. Jurgen Klopp a primit titlul de cel mai bun antrenor al anului 2020, deși Hansi Flick a avut un sezon stelar la Bayern Munchen: "Amândoi sunt antrenori excelenți. Klopp a avut și el un an minunat, asta se poate vedea cu ușurință în sezoanele amândurora".
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM 21 ORE
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33