Fostul goalkeeper de la San Lorenzo, Velez Sarsfield, Real Zaragoza sau Strasbourg consideră că Maradona a fost devansat categoric de mult mai tânărul său conațional, din punct de vedere al realizărilor din timpul carierei.
În ciuda faptului că Maradona a reușit să devină campion mondial în 1986, performanță de care Messi s-a apropiat cel mai mult în urmă cu 6 ani, Chilavert este de părere că starul Barcelonei a câștigat lupta cu "El Pibo d'Oro", datorită palmaresului său mult mai bogat.

Chilavert: "Maradona n-a câștigat nici măcar 1% prin comparație cu Messi"

Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 12 MINUTE
Chilavert, care n-a avut o relație strălucită cu Maradona, de-a lungul perioadei petrecute de cei doi în campionatul Argentinei, consideră că fostul său "dușman" n-a atins nici măcar 1% din realizările lui Messi:
Messi este cel mai bun fotbalist din lume, fără doar și poate. Maradona nu a câștigat nici măcar 1% prin comparație cu Messi. Sincer, argentinienii ar trebui să-i mulțumească pentru că a ales să joace pentru naționala lor (n.r. - în loc de cea a Spaniei). Este o adevărată plăcere să-l urmărești pe teren. | José Luis Chilavert
Chilavert a povestit și unul dintre momentele în care s-a certat cu Maradona, în timpul unui derby al orașului Buenos Aires, dintre Velez Sarsfield și Boca Juniors:
Maradona a dat dovadă de lipsă de respect în fața mea, iar eu i-am răspuns. L-am înfuriat, spunându-i că va fi supus (n.r. - după meci) unor controale anti-doping. | José Luis Chilavert

Messi a câștigat 36 de trofee de-a lungul carierei

De-a lungul carierei sale petrecute la cluburi precum Napoli, Barcelona și Boca Juniors, dar și la naționala Argentinei, Maradona a cucerit 12 trofee. De cealaltă parte, Leo Messi și-a trecut în palmares, până în acest moment, 36 de trofee, evoluând numai pentru Barcelona și naționala sud-americană.
Diego Maradona a câștigat Campionatul Mondial din 1986, după o finală împotriva Germaniei de Vest. La rândul său, mult mai tânărul său conațional a ajuns până în ultimul act al prestigioasei competiții în 2014, când Argentina a fost învinsă în finală chiar de Germania, printr-un gol înscris în extra-time.
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 44 MINUTE
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM 2 ORE