Starul argentinian a mărturisit faptul că nu întotdeauna este încântat de atenția care i se acordă, precum și de celebritate.
Într-un interviu pentru France Football, Messi a vorbit despre viața personală, cum se comportă cu persoanele străine, duelul de la distanță cu Ronaldo, dar și cum și-a ales numărul de pe tricou la PSG.
Argentinianul a părăsit-o pe Barcelona în această vară, după 20 de ani, iar acum evoluează pentru PSG, iar recent a câștigat un nou Balon de Aur.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
ACUM 4 MINUTE

Messi, la momentul adevărului: "Sunt o altă persoană când sunt alături de cei în care am încredere"

Noul jucător al lui PSG din această vară a vorbit despre plecarea sa de la Barcelona, primele luni petrecute la Paris, dar și despre viața sa în general: "Mă bucur de toate reușitele. Dar, trebuie să recunosc că aș vrea să trec neobservat uneori și să mă bucur de timpul petrecut alături de familie fără să fiu recunoscut.
Nu mă plâng, totuși, pentru că întotdeauna e plăcut să primești un compliment, un zâmbet sau să mi se ceară o fotografie. Sunt obișnuit cu asta și a devenit ceva normal pentru mine.
Sunt o altă persoană când sunt alături de cei în care am încredere, cum ar fi prietenii și familia. Cu alții, poate sunt puțin mai timid."

Messi, despre duelul de la distanță cu Ronaldo: "Concurența ne-a ajutat"

Întrebat în legătură cu duelul de la distanță cu Cristiano Ronaldo, în privința golurilor marcate, Messi a respins ideea că principalul său obiectiv era să fie mai bun decât portughezul, dar a recunoscut că această concurență a fost benefică pentru amândoi: "Întotdeauna mi-am dorit să fiu mai bun, dar nu să mă uit la ceea ce fac alții. A existat o concurență cu Ronaldo deoarece am evoluat în același campionat timp de mai mulți ani. A fost grozav, concurența ne-a ajutat să ne dezvoltăm, dar fără să ne uităm direct unul la altul.
Mi-am dorit doar să fiu cel mai bun. Nu am spus niciodată că sunt cel mai bun din istorie și încerc să nu mă gândesc la asta. Este suficient să fiu considerat unul dintre cei mai buni din istorie, nu mi-aș fi imaginat niciodată asta atunci când m-am apucat de fotbal."
Citește și:
Vorbind despre viața sa personală, Messi a dezvăluit faptul că s-a schimbat de când a devenit tată: "Sunt diferit acum, de când am copii. Asta mă ajută să pun lucrurile într-o anumită ordine. Înainte de venirea lor pe lume, obișnuiam să petrec mult timp stând departe de oameni și nu voiam să vorbesc cu nimeni atunci când pierdeam meciuri.
Am crescut urând eșecul și mi-am dorit să câștig tot timpul, iar acest lucru nu s-a schimbat până în prezent."
După transferul la PSG, Messi nu i-a cerut tricoul cu numărul 10 lui Neymar și a preferat tricoul cu numărul 30: "Tricoul cu numărul 10 era al lui, iar eu veneam la o nouă echipă pentru a ajuta. A fost incredibil că mi l-a oferit, dar mă așteptam la asta pentru că îl cunosc bine pe Neymar. Am petrecut mult timp la Barcelona împreună și suntem prieteni buni. Dar, am considerat că este corect să păstreze numărul 10, așa că am ales un alt număr care mi-a plăcut.", a explicat Messi, pentru France Football.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 2 ORE
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 8 ORE