Leo Messi și Cristiano Ronaldo împart una dintre cele mai mari rivalități din istorie, însă pe finalul carierei, cei doi ar putea ajunge să joace împreună. Messi și Ronaldo au dominat fotbalul pentru mai mult de un deceniu și încă o mai fac. Chiar dacă starurile lui Juventus și Barcelona nu se mai duealează în La Liga, ei păstrează lupta la nivel individual pe planul recordurilor pe care le pot doborî.
https://i.eurosport.com/2019/12/28/2743249.jpg
Messi a trecut în fața lui Ronaldo în decembrie, atunci când a fost desemnat cel mai bun jucător al lumii pentru a șasea oară, un record absolut. Șansa ca Ronaldo să-și egaleze rivalul argentinian este tot mai mare, asta pentru că portughezul are evoluții de excepție în Serie A. Totuși, pentru iubitorii fotbalului de pretutindeni a existat întotdeauna o tentație de a-i imagina pe cei doi în aceeași echipă, iar asta s-ar putea întâmpla, anunță Adrian Heath, antrenorul echipei din MLS, Minnesota United FC.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06

Leo Messi și Cristiano Ronaldo, în aceeași echipă?

"Tot aud că va fi un transfer de mari proporţii, la un moment dat, iar Ronaldo şi Messi sunt numele pe care le aud cel mai des. Ar fi incredibil pentru fotbalul din SUA, iar dacă există cineva care are profilul global pentru a transforma acest vis în realitate acela este David Beckham", a declarat Adrian Heath, antrenorul echipei Minnesota United, într-un interviu acordat Daily Mail.
Fostul jucător al lui Everton, acum antrenor în MLS,este de părere că, în cazul în care Beckham nu reuşeşte să îi aducă pe Messi și Ronaldo la Miami, o altă posibilă destinaţie pentru cele două staruri ar putea fi Los Angeles. "Pentru Ronaldo şi Messi, două destinaţii pot fi Los Angeles şi Miami, dar, ţinând cont de relaţia pe care Beckham o are cu ambii jucători, îi văd jucând doar la Miami".
Echipa lui Beckham va debuta în MLS în luna martie a acestui an, cu Los Angeles FC. Inter Miami va juca timp de doi ani la Fort Lauderdale, până când la Miami va fi construit un nou stadion. Oraşul Fort Lauderdale este situat la aproape 50 de kilometri nord de Miami. Inter Miami CF va juca în sezoanele 2020 şi 2021 pe stadionul Lockhart, cu o capacitate de 18.000 de locuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17