Kauan Basile este numele puștiului care uimește întreaga lume. E din Brazilia, are 8 ani și a semnat deja un contract de sponsorizare cu gigantul brand american, Nike, reușind astfel să-i întreacă pe Messi și Neymar, care au avut șansa unei înțelegeri cu Nike în anii adolescenței. Basile este unul dintre fenomenele descoperite pe internet.
Social media a ajuns azi la un nivel la care talentele extraordinare nu mai pot trece neobservate, iar acesta este și cazul tânărului brazilian, Kauan Basile, în vârstă de 8 ani, care a fost contactat de Nike la o vârstă și mai fragedă decât au reușit în trecut Leo Messi, Neymar sau Rodrygo Goes.

Puștiul minune al Braziliei semnează un contract de sponsorizare cu Nike la doar 8 ani

Cupa Mondială FIFA
Ronaldo și-a explicat răbufnirea din momentul schimbării contra Coreei de Sud
ACUM 5 MINUTE
Chiar dacă are doar 8 ani, Basile este considerat puștiul care are cea mai mare șansă să spargă toate barierele din fotbal. În ciuda faptului că foarte multe aspecte ar putea merge prost în viitor pentru Kauan Basile, toată lumea din jurul lui are încredere că va ajunge uriaș și le va călca pe urme marilor fotbaliști brazilieni.
Basile l-a întrecut deja pe starul lui PSG, Neymar, privind vârsta la care a semnat un contract se sponsorizare uriaș cu un brand gigantic. Înțelegerea lui Basile cu Nike se întinde pe trei sezoane, cu opțiunea de prelungire pe încă doi dacă lucrurile merg în direcția corectă. Tatăl său, Andrezinho, a fost el însuși fotbalist legetimat la Corinthians și crede că fiul lui are tot ce-i trebuie pentru a ajunge în vârf: "Este un jucător cu o voință absurdă de a câștiga, are multă calitate tehnică", a explicat Andrezinho. Pentru a pune pe deplin reușita puștiului de 8 ani în context, Messi a semnat primul său contract cu Nike la 15 ani, Neymar la 13, iar Rodrygo Goes la 11.
Cupa Mondială FIFA
Comentatorul turc de la Maroc - Canada, scos din emisie, după ce a folosit un "cuvânt interzis"
ACUM 25 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Australia, victima sigură cu speranța până la cer
ACUM 31 MINUTE