Lionel Messi se află în negocieri pentru un nou contract cu Barcelona, dar presa catalană a publicat în weekend valoarea actualei înțelegeri, care expiră în vară. Argentinianul a semnat în 2017 un contract pe 4 ani cu Barcelona, iar suma agreată cu președintele de atunci, Josep Maria Bartomeu, este de 555.237.619 euro.
Dezvăluirile cotidianului spaniol El Mundo vin în contextul în care Barcelona este într-o criză financiară fără precedent. Catalanii au datorii de peste 700 de milioane de euro. Messi a câștigat, așadar, 138 de milioane de euro/an doar din contractul cu echipa catalană în fiecare din ultimele 4 sezoane.Suma încasată de starul argentinian în ultimele 4 sezoane este incredibilă, aproape 555 de milioane de euro.

Leo Messi trece la fapte după ce salariul lui colosal a fost dezvăluit de presă

Fotbal
Haller, eroul neașteptat care domină Champions League. Cifre ireale în 2021 pentru vârful lui Ajax
ACUM 5 ORE
RAC1 a anunțat azi că Leo Messi nu are de gând să stea cu mâinile în sân după ce toată lumea a aflat ce salariu are pe Camp Nou. Astfel, argentinianul, cu "armata" de avocați pe care o are în spate, îl va da în judecată pe Josep Maria Bartomeu, fostul președinte al Barcelonei, care a plecat de la conducerea clubului în luna octombrie a anului trecut. Mai mult, Messi e hotărât să intenteze procese și pentru Tusquets, Jordi Mestre, Oscar Grau și Gomez Punti, oameni cheie din conducerea sau fosta conducere a Barcelonei.
Aceștia sunt cele cinci persoane pe care Messi le suspectează că ar fi scurs informații către presă, ei fiind cei mai aproape de datele și clauzele consemnate în contractul semnat de argentinian în 2017. Avocații lui Messi vor duce un război și cu publicația spaniolă El Mundo, care a făcut în primă instanță public salariul astronomic încasat de argentinian pe Camp Nou.

Bartomeu se apără și spune că nu are nicio legătură cu "scurgerea" de informații

Bartomeu a trimis de curând un mesaj în cadrul programului "Gol a Gol" pentru a face lumină în acest caz, spunând că nu are nicio implicare în acest scandal care a devenit public în weekend. Bartomeu a fost contactat pentru a intra în direct, însă fostul președinte al Barcelonei nu a vrut să mai aibă de a face cu echipa pe care a părăsit-o în octombrie. Totuși, acesta a trimis un mesaj pe care cei prezenți în platoul "Gol a Gol" l-au citit public.
Bartomeu a respins orice acuzație privind "scurgerea" de informații. După ce a refuzat să intre în direct, Bartomeu a transmis că argentinianul merită atât cât primește pe Camp Nou, iar că într-o situație firească, fără pandemia de coronavirus, clubul ar fi fost capabil să-i plătească salariul exact așa cum a fost negociat inițial.
Liga Campionilor UEFA
Guardiola, declarația serii în Ligă: "Nu poți găti delicios, dacă nu stai destul în bucătărie"
ACUM 6 ORE
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
IERI LA 08:15