"Vara lui Juventus tocmai a devenit mult mai interesantă, cu o provocare fascinantă. Pe 8 august, bianconerii vor întâlni Barcelona pe Camp Nou pentru trofeul Gamper", se arată în comunicatul oficial al Juventus.
"Avem o veste minunată: va fi o dublă provocare pentru clubul nostru. Echipele feminine se vor confrunta mai întâi una împotriva celeilalte, înainte de a vedea apoi echipele masculine la treabă", mai scriu italienii.
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM 8 ORE

Juventus a confirmat: Messi – Ronaldo, super-duelul de la începutul lunii august

"Echipele feminine a Barcelonei și Juventus vor deschide ziua într-un meci dintre campionii italieni și spanioli (start la ora 19:30, ora României). Ibericele, care au câștigat și UEFA Champions League în sezonul trecut, reprezintă adversarul ideal pentru fetele noastre la nivel înalt pentru a se pregăti pentru primele meciuri oficiale din sezon (începând cu 18 august în Liga Campionilor). De altfel, nu este prima dată când cele două echipe se confruntă: în sezonul 2019/20 a avut loc o dublă confruntare în UWCL, care s-a încheiat cu două victorii în dreptul Barcelonei.
La 22:30 (ora României), echipa lui Max Allegri și Barcelona lui Ronald Koeman vor intra pe teren. Juventus și Barcelona s-au confruntat adesea cu mize importante în Liga Campionilor (cea mai recentă venită în sezonul trecut), în timp ce în cadrul Gamper Trophy se vor întâlni pentru a doua oară: precedentul a avut loc la 24 august 2005 și s-a încheiat 2-2 în timpul regulamentar, cu goluri ale lui Del Piero, Trezeguet, Iniesta și van Bronckhorst, înainte ca bianconerii să-și adjudece victoria la penalty-uri. Este de la sine înțeles că va fi o zi minunată de fotbal - începutul perfect pentru un nou sezon", mai scriu italienii în comunicat.
Premier League
Chelsea pregătește o super lovitură! Pentru cine e dispusă să achite 150 de milioane de euro
ACUM 11 ORE
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 12 ORE