Meciul Real Madrid - PSG 2-2 a fost unul cu o însemnătate aparte și pentru Mbappe, în contextul în care mulți îl văd drept prioritatea numărul unu a formației de pe Bernabeu pentru perioada de mercato din vară.

Mbappe, dorit neapărat la Real Madrid

Kylian Mbappe pare a fi marele pariu al lui Florentino Perez pentru vara anului viitor. Jurnaliștii spanioli au aflat că președintele de pe Bernabeu vrea să facă din atacantul francez de 20 de ani cel mai scump fotbalist din istorie.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
IERI LA 07:22
După ce timp de un deceniu Real Madrid a avut în Ronaldo vârful de lance al unei formații fantastice, șeful grupării blanco vrea să aducă un alt atacant de mare valoare în jurul căruia să contruiască noua "eră galactică".
Mbappe poate fi o soluție pentru atacul oricărei echipe de top pentru mai mult de un deceniu de acum înainte, iar Perez e perfect conștient de acest lucru și nu vrea să rateze o asemenea oportunitate.
Cotidianul catalan Sport a dezvăluit acum aproximativ o lună că Perez intenționează încă din vara anului viitor să facă o ofertă de 225 de milioane de euro pentru PSG, plus bonusuri care pot ajunge până la 50 de milioane de euro, în funcție de performanțele jucătorului și ale echipei.
Întrebat pe tema acestui posibil transfer, Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a dat garanții că mutarea nu se va realiza.
"Kylian va rămâne aici. Este aici și va continua aici, 100% se va întâmpla așa. Nu se pune problema să îl vindem", a spus Leonardo, pentru ca apoi să dezvăluie că sunt șanse mari ca atacantul să semneze prelungirea contractului cu PSG: "Avansăm în direcția prelungirii contractului. Sunt discuții pe care le purtăm și suntem extrem de optimiști".
Întrebat despre declarațiile date de Zidane înainte de meci, prin care lăsa de înțeles că ar fi încântat să îl aibă sub comandă pe Mbappe, Leonardo a punctat sec: "A spus Zidane asta? Nu l-am văzut".
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
IERI LA 20:46
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24