Astfel, argentinianul a sosit la Paris din postura de jucător liber de contract în luna august, după 21 de ani petrecuţi pe Camp Nou.
Directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, a recunoscut că Lionel Messi nu a luat niciodată în calcul un transfer la Paris, dar s-a declarat încântat că până la urmă a ajuns în Ligue 1.
Ajuns la 34 de ani, Leo Messi a parafat un contract pe două sezoane cu PSG, cu opţiune de prelungire pe încă unul. El a debutat pentru parizieni în Champions League aseară, în egalul de pe terenul lui Brugges.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 4 ORE

Culisele transferului la PSG

Vorbind despre cum a a reuşit să-l transfere pe Messi, Leonardo a mărturisit că nu se aştepta să obţină ceva din partea argentinianului, fiind convins că acesta îşi dorea să rămână la Barcelona pentru a-şi încheia cariera acolo.
"Am discutat de mai mult timp, însă nu mai devreme de ianuarie, atunci când intrase în ultimele 6 luni de contract. Nu am discutat niciodată mai devreme de acea lună", a spus Leonardo, conform Marca.
"Cred că el voia să rămână la Barcelona şi să-şi încheie cariera acolo. Sunt convins că era sigur că nu va pleca, fiind casa lui acolo. Totuşi, povestea lui Messi la Barcelona s-a încheiat, a început a noastră.
Imaginându-mi că un jucător precum Messi îmbracă tricoul lui PSG este ceva fantastic, frumos", a mai precizat Leonardo.
Văzut de mulți ca fiind cel mai mare jucător din toate timpurile, Messi are un record de 672 de goluri în 778 de jocuri pentru Barcelona, clubul pentru care evolua încă de la vârsta de 13 ani
A a câștigat Balonul de Aur de șase ori și a ridicat 35 de trofee alături de clubul catalan, printre care 10 titluri și 4 UEFA Champions League.
Cu o carieră senzaţională până în prezent, Leonardo și fanii lui PSG speră că Messi va contribui la câştigarea titlului și mai ales a UEFA Champions League.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 5 ORE