Leonardo, directorul sportiv de la PSG, s-a arătat încrezător în faptul că gruparea franceză îl poate ține pe Kylian Mbappe și din vara viitoare, în ciuda faptului că atacantul își va încheia contractul și este dorit cu insistență la Real Madrid. Oficialul a insistat că francezul este în continuare "bijuteria" lor.
"Ideea noastră este să prelungim contractul lui Kylian Mbappé. Nimic nu s-a schimbat în planurile noastre. Kylian este o bijuterie, este incredibil de perfect pentru PSG ... apoi îi avem pe Kylian, Leo Messi, Ney. Nu am planificat niciodată viitorul PSG fără Mbappé", a declarat Leonardo, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.
Ad
Liga
Ronald Koeman, revoltat de modul în care a fost dat afară de la Barcelona. Detalii incredibile
ACUM 5 MINUTE

Leonardo susține că Real Madrid "trebuie pedepsită" în cazul lui Kylian Mbappe

Real Madrid așteaptă cu nerăbdare începutul anului viitor, pentru a putea semna cu jucătorul, în condițiile în care Mbappe intră în ultimele 6 luni de contrat. Dar Leonardo susține că gruparea madrilenă trebuie pedepsită pentru că a căutat acest moment, să-l transfere gratuit.
"Real Madrid neagă, dar cred că ei au urmărit tot timpul să-l transfere liber de contract. De doi ani vorbesc public despre Mbappé. Acest lucru trebuie pedepsit".
Mbappe a confirmat în această săptămâna că vrut să părăsească PSG chiar din această vară, pentru ca giganții din Ligue 1 să obțină o sumă importantă bună din transferul acestuia, spre deosebire de o eventuală despărțire vara viitoare, când poate pleca gratis.
https://i.eurosport.com/2021/10/05/3231859.jpg
"Am cerut să plec pentru că din momentul în care nu am mai vrut să îmi prelungesc contractul, am vrut ca PSG să obțină o sumă importantă în urma transferului, pentru a putea aduce un înlocuitor de calitate. Este un club care mi-a oferit foarte multe lucruri, am fost mereu fericit în cei patru ani pe care i-am petrecut aici. Și încă sunt aici. Am anunțat destul de devreme, ca să poată reacționa și clubul. Am vrut ca totul să se facă în mod respectabil. Le-am spus, dacă nu vreți să plec, voi rămâne", a spus Mbappe.
Francezul a fost deranjat și de modul în care clubul a tratat această situație, spunând în public că acesta s-a hotărât să plece la finalul perioadei de mercato, lucru fals, după cum susține chiar atacantul francez: "Personal nu am apreciat cum Paris Saint-Germain a spus 'el a cerut să plece chiar în ultima săptămână din august', pentru că este greșit. M-a făcut să mă simt ca un hoț. Eu i-am anunțat devreme, de la sfârșitul lunii iulie.
S-a mai spus că am refuzat șase sau șapte propuneri de prelungire a contractului, că nu am vrut să mai discut cu Leonardo. Toate aceste lucruri nu sunt adevărate", a mai spus Kylian Mbappe.
Romanian Liga I
Dinamo continuă campania de achiziții! Un fost jucător la FCSB va semna cu echipa lui Rednic
ACUM 19 MINUTE
Bundesliga
Jucătorii lui Bayern se autoflagelează după dezastrul cu Gladbach: "Am fost demolați"
ACUM 38 MINUTE