Starul "cetățenilor" vine după 9 luni foarte complicate. Accidentat de la startul sezonului, Sane s-a recuperat, însă a fost nevoit să amâne reluarea antrenamentelor din cauza coronavirus. Acest lucru a avut un efect direct asupra greutății sale, neamțul având în prezent cu cel puțin 7 kilograme în plus față de limita normală.
Oleksandr Zinchenko, fundașul stânga al lui Guardiola, a glumit pe seama proporțiilor luate de Sane și, în glumă, a dezvăluit că l-a confundat cu șoferul autocarului, care nu are deloc un fizic potrivit pentru sportul de performanță. City a revenit la ședințele de pregătire și așteaptă reluarea Premier League, dar mai ales a Champions League, unde e ca și calificată în sferturi, după ce a învins pe Bernabeu, pe Real (2-1).
"Când am ieşit, l-am văzut pe Leroy. La început nu l-am recunoscut, am crezut că era şoferul de autocar. Am vorbit puţin cu el, dar a plecat în timpul conversaţiei. Cred că are un pic de lucru, dar el a avut mereu probleme cu greutatea. A spus că are 7 kilograme în plus", a explicat Zinchenko, potrivit publicaţiei portugheze O Jogo.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
El este singurul jucător care ar putea fi decarul echipei naționale. Pe cine a ales Dănuț Lupu
ACUM CÂTEVA SECUNDE

Leroy Sane, foarte aproape de Bayern

Presa germană susține că Bayern a făcut o ofertă de 40 de milioane de euro pentru Leroy Sane. Bavarezii au ajuns la un acord personal cu mijlocașul pentru un contract pe cinci ani, conform Bild.
Bayern îl urmărește pe Sane de vara trecută, însă accidentarea germanului în Supercupa cu Liverpool a făcut ca bavarezii să dea înapoi. Sane nu a mai jucat de când și-a rupt ligamentul, dar jucătorul de 24 de ani s-a întors la antrenamente și dorește să revină pe teren de îndată ce sezonul va fi reluat în Premier League.
Bayern speră acum să îl aducă pe Allianz Arena pe Sane pentru o sumă mult mai mică decât cea de 95 de milioane de euro pe care bavarezii ar fi plătit-o vara trecută.
Conform Bild, liderul din Bundesliga a ajuns deja la un acord cu Leroy Sane, privind un contract valabil pe cinci ani iar cum trebuie doar să se înțeleagă cu Manchester City privind prețul mijlocașului. Astfel, negocierile au început iar prima ofertă a bavarezilor este de 40 de milioane de euro, cu 14 milioane mai puțin față de cât a plătit City pentru Sane în 2016 când l-a cumpărat de la Schalke.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Japoniei trage un semnal de alarmă la Mondial. Ce declară acesta înaintea optimilor
ACUM 39 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Verdict final în cazul golului "fantomă" al Japoniei, care a trimis Germania acasă de la Mondial
ACUM O ORĂ