Robert Lewandowski se bucură de câteva zile de vacanță după eliminarea Poloniei de la Euro 2020. Fotbalistul este în Sardinia, de unde joi seară a postat pe contul său de Instagram câteva imagini care au făcut înconjurul lumii.
Atacantul polonez s-a filmat în timp ce era înconjurat de copii pe o stradă din Italia, având o minge în brațe cu care a făcut apoi schimb de pase cu puștii. Lewandowski le-a demonstrat copiilor câteva dintre calitățile sale tehnice, iar videoclipul postat a fost distribuit masiv.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
26/05/2022 LA 06:45

Lewandowski, aproape de Real Madrid?

Potrivit jurnaliștilor publicației AS, Robert Lewandowski este dorit de Real Madrid. Chiar dacă aceasta nu este singura variantă pe care o are polonezul dacă vrea să plece din Bundesliga, jurnaliștii din Spania au scris în iunie că una dintre dorințele fotbalistului a fost mereu aceea de a juca pe Santiago Bernabeu.
"Visul lui Lewandowski a fost întotdeauna să joace pentru Real Madrid și vrea neapărat să se întâmple asta înainte de finalul carierei", au notat cei de la AS.
Golgeterul lui Bayern Munchen ar fi putut ajunge pe Bernabeu în 2014, înainte de transferul la campioana Germaniei. Polonezul în vârstă de 32 de ani, legitimat atunci la Borussia Dortmund, fusese contactat de către președintele 'galacticilor', Florentino Perez, după ce reușise să înscrie 4 goluri în poarta Realului, în meciul tur din semifinalele Champions League.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04