Olympiacos este liderul invincibil al campionatului Greciei, dar oficialii celui mai titrat club elen simt că în primele 10 etape au fost furați de arbitri.

Oficialii lui Olympiacos cer Guvernului să se implice

Într-o scrisoare deschisă, șefii lui Olympiacos arată că au terminat soluțiile de protest fotbalistice.
Liga Campionilor UEFA
Seară neagră pentru români în Champions League! Stanciu, Niță și Hagi, eliminați în turul 3
10/08/2021 LA 21:05
Cerem guvernului să intervină pentru a remedia imediat situaţia actuală şi pentru a pune bazele unui nou management al fotbalului grec. Nu suntem dispuşi să continăm să participăm la un campionat care nu garantează nici măcar minimum de echitate între echipe şi în care competiţiile sunt complet învechite şi aranjate
Alături de scrisoare, Olympiacos a transmis şi imagini video cu deciziile greșite luate de arbitri împotriva echipei în ultimii trei ani şi a criticat folosirea VAR, despre care a afirmat că nu şi-a atins scopul.
Olympiacos Pireu este cel mai de succes club din Grecia, cu 44 de titluri de campioană, ultimul titlu câștigat fiind în 2017. În acest sezon, echipa antrenată de Pedro Martins este lider în clasament, cu 26 de puncte după 10 etape, la două puncte de PAOK Salonic, de pe locul al doilea şi la nouă de AEK Atena, de pe locul al treilea.
Subsecretarului de stat pe probleme de sport, Lefteris Avgenakis, a promis că se va întâlni cu cei din conducerea clubului Olympiacos Pireu când va reveni din Qatar, acolo unde se află într-o vizită oficială
Serie A
Primele două transferuri de marcă făcute de Jose Mourinho la Roma
23/06/2021 LA 05:09
Europa League
Europa League | Rangers şi Ianis Hagi, meci ireal. United, instrucţie cu Sociedad. Toate rezultatele
18/02/2021 LA 16:10