Articol scris de Andrei Bobeică
De când a rămas fără echipă, numele lui Marius Șumudică a apărut ca variante de antrenor pentru mai multe echipe. Dorit de rivalele Dinamo și Rapid, Șumudică anunță că Liga 1 e ultima variantă pentru el.
"Este ultima variantă o echipă din Liga 1. Cred că mă voi întoarce în Turcia din ce semnale am sau voi pleca din nou în Golf. Mai există alte variante. Sunt discuții destul de avansate cu o echipă din Polonia și cu o echipă din Rusia.
Liga
Lionel Messi revine la Barcelona doar dacă un fotbalist legendar al clubului e dat afară
ACUM 8 MINUTE
E foarte greu și în Rusia. Eu am un impresar. Impresarul meu este Cătălin Liță, care lucrează cu un puternic impresar din Rusia. Și ar fi o echipă de la mjlocul clasamentului care ar fi interesată, dar nu e ușor", a spus Șumudică la DigiSport.

Antrenorul român a refuzat-o pe Al Wehda, echipă din play-offul Ligii Campionilor Asiei

"Ieri am refuzat o ofertă din Arabia Saudita, la fel, o echipă care mi-a trimis de patru nopți draft-uri de contract și oferte. E vorba despre Al Wehda. Mă atrăgea finala Ligii Campionilor Asiei, eram așa 50-50, dar m-am gândit mai bine, nu am vrut să fac aceeași greșeală.
Am făcut o greșeală, nu a fost compatibilitate, am avut și ghinion, pierdeam în ultimele minute mereu cu Rizespor. Despărțirea a venit din partea mea, simțeam că nu mai am capacitatea de a face ce am făcut la Gaziantep", a adăugat Șumudică pentru sursa citată.

Șumudică, chemat la Dinamo de DDB!

"Cum mi-am deschis telefonul românesc, pe care l-am ținut mai mult închis, am primit niște mesaje de m-am și speriat, de la un domn Ambrosie, nici nu știu cine e, de pe la Iași. I-am mulțumit pentru mesaj, dar nu se pune problema.
Cea mai nouă și cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieți acolo, Tararache și Elias. Mă sună de o săptămână încontinuu că își doresc foarte mult să antrenez Dinamo: «Hai să luăm Cupa!». Pe cuvântul meu! Am mesajele pe telefon! Sunt doi băieți extraordinari, care vor binele acestui club. Eu îi felicit!
Să faci rost de atâția bani, este un exemplu pentru toți! Bravo lor! M-au contactat, mi-au spus că își doresc să antrenez Dinamo, că sunt exact ceea ce le trebuie. Nu pot să fac acest lucru. Nu sunt dușmănos, iubesc un club (n.r. - Rapid), știe toată lumea, dar treaba e treabă. Eu îi respect, le doresc baftă. Sunt canalizat pe altceva. Nu vreau să mă întorc deocamdată în România. În vară vreau să plec iar în străinătate", a declarat Marius Șumudică, pentru Prosport, la începutul lunii martie.
Fotbal
Acuze incredibile: Neymar, "vânat" pentru a rata Campionatul Mondial
ACUM 35 MINUTE
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 2 ORE