Hermannstadt va putea face apel până la data de 24 iunie. Dacă nu vor reuși să întoarcă decizia Comisiei de Licențiere a LPF, sibienii vor retrograda în Liga a 2-a. Bruno a evoluat la trupa din Sibiu în perioada iulie 2018 - ianuarie 2019. Potrivit lui Claudiu Rotaru, finanțatorul lui Hermannstadt, sibienii ar fi câștigat procesul inițiat de FIFA, în urmă cu un an:
"Bruno a plecat în 2019 de la echipă, mai bine zis, a fugit, și a denunțat contractul la FIFA. Noi am mers și ne-am apărat, am câștigat procesul și am încercat să-l contactăm pe jucător atunci. Pe mail, la telefon, fără succes. Apoi, am aflat că e undeva la o echipă din Liga a 3-a din Brazilia, dar și acolo a stat numai două săptămâni, după care a dispărut. Nimeni nu mai știe absolut nimic despre el. De fapt, el trebuie să ne plătească nouă despăgubiri.
Pe noi, Comisia de Licențiere de la LPF ne-a notificat aseară și am rămas surprinși pentru că în ultimul timp am avut o corespondență OK cu dânșii, în care nu ne-au spus că ar fi probleme, dar avem încredere în Comisie, iar luni mergem cu documentele și vom lămuri întreaga situație. Nu avem niciun fel de emoție.", a spus Rotaru, pentru Gazeta Sporturilor.
Premier League
United, transfer de neînțeles: The Athletic a anunțat pe cine aduce Ten Hag, dacă nu vine De Jong
ACUM O ORĂ

Liga 1 | Hermannstadt n-a primit licența și riscă retrogradarea

În urma ultimelor evenimente, cea mai plauzibilă explicație ar fi că decizia FIFA n-a fost luată în considerare de Comisia de Licențiere. Oficialii celor de la Hermannstadt vor putea contesta ultima hotărâre în următoarele 4 zile. În cazul în care sibienii nu vor putea întoarce decizia Comisiei, aceștia vor evolua în Liga a 2-a în sezonul următor.
Cu 10 etape rămase din playout-ul din Liga 1, Hermannstadt se află pe locul 10, cu 18 puncte acumulate.
https://i.eurosport.com/2020/06/20/2836261.jpg
Premier League
Gary Neville îi ia apărarea lui Ten Hag! Conducerea lui United, criticată de fostul căpitan
ACUM 2 ORE
Fotbal
Patru echipe din Liga a 2-a joacă degeaba! Care sunt echipele fără drept de promovare
ACUM 3 ORE