Fotbal

Liga 1 | Toate calculele pentru stabilirea campioanei României. U Craiova și CFR joacă finala

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Craiova și CFR se vor întâlni în această seară de la ora 21:00 într-un meci decisiv pentru stabilirea campioanei

Credit imagine: Eurosport

DeIon Alexandru
01/08/2020 la 09:23

Universitatea Craiova - CFR cluj se va juca luni seară, dar este posibil ca rezultatul final să nu însemne neapărat că se cunoaște noua campioană a României.

Pandemia de coronavirus a dat peste cap absolut orice calcul în privința titlului de campioană a României, iar faptul că partida programată ieri Astra - U Craiova nu s-a putut juca declanșează o reacție în lanț. Oltenii cer ca meciul să fie omologat cu 3-0 în favoarea lor, având în vedere că nu mai sunt date disputare până pe 3 august ora 23.59. Aceasta este data impusă de UEFA pentru transmiterea echipelor care vor participa în cupele europene.

CFR Cluj s-a impus vineri seară cu 2-0 la București cu FCSB și este pe primul loc, cu un avans de două puncte, dar și cu un meci mai mult disputat. Este vorba chiar de Astra - U Craiova, partida care trebuia să se dispute vineri. 5 jucători de Astra au fost depistați pozitiv pentru Covid 19 și astfel partida a fost anulată.

Fotbal

#DORdeSPORT cu Mihai Rotariu

ACUM 6 ORE

Cum ar putea ajunge ca Astra - Craiova să nu mai conteze

Există două variante în care meciul dintre Astra și Craiova ar fi irelevant pentru stabilirea clasamentului final.

  • Dacă Universitatea Craiova se impune meciul direct cu CFR Cluj este noua campioană. Meciul cu Astra nu va influența soarta titlui
  • Dacă CFR Cluj învinge la Craiova, își va apără titlul de campioană. Chiar dacă se joacă, meciul Astra - Craiova va fi lipsit de relevanță.
  • În caz de egalitate la finala sezonului, CFR rămâne cu un avans de două puncte. În acest caz, titlul de campioană se va decide, în premieră, la comisii.
Champions League

UEFA Champions League: RB Leipzig – Atletico Madrid 2-1! Trupa lui Nagelsmann, calificare istorică

ACUM 7 ORE
Fotbal

Ionuț Negoiță, prima reacție după vânzarea lui Dinamo: "Fanii nu au vrut, n-au avut curaj"

ACUM 9 ORE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol