Pandemia de coronavirus a dat peste cap absolut orice calcul în privința titlului de campioană a României, iar faptul că partida programată ieri Astra - U Craiova nu s-a putut juca declanșează o reacție în lanț. Oltenii cer ca meciul să fie omologat cu 3-0 în favoarea lor, având în vedere că nu mai sunt date disputare până pe 3 august ora 23.59. Aceasta este data impusă de UEFA pentru transmiterea echipelor care vor participa în cupele europene.
CFR Cluj s-a impus vineri seară cu 2-0 la București cu FCSB și este pe primul loc, cu un avans de două puncte, dar și cu un meci mai mult disputat. Este vorba chiar de Astra - U Craiova, partida care trebuia să se dispute vineri. 5 jucători de Astra au fost depistați pozitiv pentru Covid 19 și astfel partida a fost anulată.
https://i.eurosport.com/2020/08/01/2858458.jpg
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 2-2. Lacazette îl salvează pe Arteta in-extremis pe Emirates
ACUM 11 MINUTE

Cum ar putea ajunge ca Astra - Craiova să nu mai conteze

Există două variante în care meciul dintre Astra și Craiova ar fi irelevant pentru stabilirea clasamentului final.
  • Dacă Universitatea Craiova se impune meciul direct cu CFR Cluj este noua campioană. Meciul cu Astra nu va influența soarta titlui
  • Dacă CFR Cluj învinge la Craiova, își va apără titlul de campioană. Chiar dacă se joacă, meciul Astra - Craiova va fi lipsit de relevanță.
  • În caz de egalitate la finala sezonului, CFR rămâne cu un avans de două puncte. În acest caz, titlul de campioană se va decide, în premieră, la comisii.
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 1-2. Edouard îi aduce pe oaspeți în avantaj pe Emirates
ACUM 35 MINUTE
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 1-1. Benteke aduce egalarea pentru gazde pe Emirates
ACUM O ORĂ