Pandemia de coronavirus a dat peste cap absolut orice calcul în privința titlului de campioană a României, iar faptul că partida programată ieri Astra - U Craiova nu s-a putut juca declanșează o reacție în lanț. Oltenii cer ca meciul să fie omologat cu 3-0 în favoarea lor, având în vedere că nu mai sunt date disputare până pe 3 august ora 23.59. Aceasta este data impusă de UEFA pentru transmiterea echipelor care vor participa în cupele europene.
CFR Cluj s-a impus vineri seară cu 2-0 la București cu FCSB și este pe primul loc, cu un avans de două puncte, dar și cu un meci mai mult disputat. Este vorba chiar de Astra - U Craiova, partida care trebuia să se dispute vineri. 5 jucători de Astra au fost depistați pozitiv pentru Covid 19 și astfel partida a fost anulată.
https://i.eurosport.com/2020/08/01/2858458.jpg
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
ACUM 12 MINUTE

Cum ar putea ajunge ca Astra - Craiova să nu mai conteze

Există două variante în care meciul dintre Astra și Craiova ar fi irelevant pentru stabilirea clasamentului final.
  • Dacă Universitatea Craiova se impune meciul direct cu CFR Cluj este noua campioană. Meciul cu Astra nu va influența soarta titlui
  • Dacă CFR Cluj învinge la Craiova, își va apără titlul de campioană. Chiar dacă se joacă, meciul Astra - Craiova va fi lipsit de relevanță.
  • În caz de egalitate la finala sezonului, CFR rămâne cu un avans de două puncte. În acest caz, titlul de campioană se va decide, în premieră, la comisii.
Cupa Mondială FIFA
Suma de transfer a lui Richarlison a erupt după primul meci al brazilianului la Cupa Mondială!
ACUM 25 MINUTE
Fotbal
FCSB riscă sancțiuni dure dacă Pintilii rămâne pe bancă! Anunțul șefului Școlii de Antrenori din FRF
ACUM O ORĂ