Divizionara secundă Concordia Chiajna a anunțat, miercuri, numirea în funcția de antrenor principal a lui Erik Lincar (40 de ani). Lincar a pregătit-o pe Turris Turnu Măgurele până în etapa a noua a acestui sezon din Liga 2, lăsându-și echipa pe primul loc înainte de a demisiona. Acesta îl va înlocui la Concordia Chiajna pe Laurențiu Diniță.
"Erik Lincar, noul antrenor al "vulturilor"! Ultima data la Turris Turnu Magurele, tehnicianul în vârstă de 41 de ani a semnat miercuri cu clubul nostru si a condus primul antrenament din postura de antrenor principal al "vulturilor". Acesta va avea un staff format din Viorel Domocos (antrenor secund) şi Florin Matache (antrenor cu portarii).
Lincar a jucat pentru CS Concordia Chiajna in perioada iulie 2007 - iulie 2008, iar in sezonul competitional 2015-2016 acesta a stat pe banca tehnica a alb-verzilor din postura de secund al lui Marius Baciu. Si-a inceput cariera de antrenor in 2008 ca secund la FC Prefab 05 Modelu si a mai antrenat echipe precum Academica Clinceni, Callatis Mangalia, Universitatea Craiova, Ramincu Valcea, Luceafarul Oradea, Juventus Bucuresti si Turris Turnu Magurele. Bine ai venit, Erik Lincar! Mult succes pe banca tehnica a Concordiei!", se arată în comunicatul emis de Concordia Chiajna.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 4 ORE
După 10 etape scurse din actuala ediție de Liga 2, Concordia Chiajna ocupă locul 10, cu 13 puncte acumulate. În următoarea etapă, ilfovenii o vor întâlni pe UTA Arad, în deplasare.
Mediafax
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 4 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 7 ORE