Rapid n-a reușit să câștige meciul cu Metaloglobus, disputat pe terenul Concordiei Chiajna. Cu fostul jucător rapidist Ovidiu Herea pe teren, Metaloglobus a rămas în 10 oameni după eliminarea portarului Nedelcovici, din minutul 13. Giuleștenii au pus presiune în mod constant la poarta noului intrat Gavrilaș, dar n-au reușit să deschidă scorul. Sefer, Crețu și Hlistei au avut ocazii uriașe să dea lovitura la Chiajna, dar Gavrilaș a păstrat poarta curată cu câteva intervenții senzaționale. La Rapid a debutat și mijlocașul uruguayan Facundo Piriz, care a fost prezentat la echipa giuleșteană ieri dimineață.

De două ori campion în Uruguay, Piriz a semnat cu Rapid

Facundo Piriz și-a început cariera la Club Nacional (Uruguay), cu care și-a trecut în palmares două titluri de campion. Mijlocașul defensiv are și 14 meciuri în tricoul naționalelor de tineret ale Uruguayului. Jucătorul care are și cetățenie italiană a fost urmărit de conducerea lui CFR Cluj, înainte să ajungă la Montpellier. După fundașul Mallo, mijlocașul Facundo Piriz va fi al doilea jucător uruguayan din lotul Rapidului și, în același timp, din istoria clubului.
Fotbal
De cât timp are nevoie Dennis Man pentru a se adapta în Serie A, la Parma! Ce spune Daniel Pancu
12/03/2021 LA 17:02
https://i.eurosport.com/2019/09/28/2685304.jpg
Antrenorul Daniel Pancu a avut numai cuvinte de laudă despre mijlocașul defensiv care are în palmares două titluri de campion în Uruguay.
"Facundo Piriz este mult prea valoros pentru Liga a 2-a! Poate fi considerată o minune dumnezeiască ca un jucător de nivelul său să joace în România. Florin Manea are un merit imens pentru realizarea transferului. Sper să se simtă ca acasă la Rapid, mai ales că atmosfera creată de suporterii noștri se aseamănă cu cea din America de Sud, unde Facundo a jucat timp de patru sezoane.", a spus Pancu la conferința de presă.

Cifrele lui Facundo Piriz:

  • Meciuri: 191
  • Goluri: 6
  • Trofee: 2
  • Cota de piață: 1 milion de euro
Fotbal
Pancu, impresionat de noul jucător al Rapidului: "Este ultimul număr 9 din fotbalul românesc"
18/01/2020 LA 14:03
Romanian Liga I
Șumudică vrea să se întoarcă la Rapid. Mesajul tehnicianului pentru fostul său coleg, Daniel Pancu
06/01/2020 LA 08:41