Pentru a doua oară consecutiv, Bayern, deținătoarea a 6 trofee de Cupa/Liga Campionilor nu va fi prezentă în semifinalele celei mai importante competiții inter-cluburi din lume. Sezonul trecut PSG, cu superstarul Kylian Mbappe în formă maximă în tur a eliminat pe Bayern, după 3-2 și 0-1. Acum, însă, lucrurile sunt mai greu de suportat de către nemți, în contextul în care locul 7 din Spania, Villarreal, e cea care îi interzice lui Nagelsmann prezența în "careul de ași". Să pierzi o dublă împotriva unei formații care provine dintr-un oraș de 50.000 de locuitori, care a investit foarte puțin pentru a crea actuala echipă e un eșec care nu poate fi justificat, cred jurnaliștii nemți.
CITEȘTE ȘI:
BAYERN MUNCHEN, RĂPUSĂ DE GREȘEALA DE CARE NAGELSMANN O ACUZA PE VILLARREAL: "ASTA NE-A MOTIVAT"
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
ACUM O ZI

Bayern, în impas, după eliminarea din Champions League

"Ar fi o mare greșeală să catalogăm această eliminare jenantă drept un accident. Acum trebuie puse întrebările potrivite. Și eventualele răspunsuri incomode trebuie să conducă la acțiune", notează Bild. "Un titlu nu este suficient pentru Bayern", a spus odată Uli Hoeness. Prin urmare, presiunea pentru sezonul următor e deja uriașă, un alt eșec european putând fi decisiv pentru schimbarea actualului antrenor, altfel unul de mare valoare, în ciuda vârstei.
"Pentru ca Nagelsmann să reziste, trebuie să se întâmple multe la Bayern", e concluzia celor de la Bild, care a făcut o listă cu 5 întrebări pentru conducerile tehnice și administative de la gigantul bavarez.
1. Politica de transferuri a directorului sportiv Hasan Salihamidzic a fost suficient de bună în ultimii ani?
2. Este această echipă încă capabilă să rămână în top 4 din Europa, așa cum se așteaptă Oliver Kahn?
3. Sunt suficiente transferurile planificate până acum (Gravenberch și Mazraoui, de la Ajax Amsterdam) pentru a întări această echipă?
4. Este corect să se prelungească înțelegerile pentru toate cele 4 staruri (Lewandowski, Müller, Neuer, Gnabry) sau trebuie inițiată acum o schimbare clară, majoră?
5. Stilul (prea) ofensiv de joc al lui Julian Nagelsmann cu această apărare slabă se justifică sau ar trebui să gândească o tactică în funcție de calitățile lotului?
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35