Lider înainte de ultima etapă din La Liga, Real Madrid a pierdut pe terenul nou-promovatei Mallorca iar presiunea crește pentru Zinedine Zidane. Dacă rezultatele din campionat reușiseră să șteargă impresia proastă de până acum, înfrângerea cu Mallorca a picat cum nu se putea mai prost.
În UEFA Champions League situația e și mai proastă. Real are un singur punct după primele 2 partide, obținut pe propriul teren cu Brugge după o partidă în care belgienii au condus cu 2-0. Astfel, cei de la Marca îi dau un ultimatum pe prima pagină lui Eden Hazard.
Hazard a lipsit de la partida cu Mallorca după ce a fost învoit de Zinedine Zidane, devenind tată cu o seară înaintea partidei. Hazard va reveni în partida de marți seară contra celor de la Galatasaray și este obligat să justifice suma de 100 de milioane de euro investită pentru aducerea sa.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46

Un singur gol până acum

Eden Hazard a avut evoluții încântătoare pentru Chelsea și naționala Belgiei, însă până acum la Real Madrid a dezamăgit. A marcat un singur gol, în victoria cu 4-2 în fața celor de la Granada, mult prea puțin.
Hazard a suferit o accidentare în startul sezonului, revenind la partida cu Levante de pe 14 septembrie. În meciul în care așteptările erau cele mai mari, cu PSG din UEFA Champions League, Hazard nu a avut vreo realizare iar echipa a fost învinsă cu 3-0 și n-a avut niciun șut pe poartă.
"Acum ori niciodată" scriu cei de la Marca înainte de duelul cu Galatasaray, fiind mesajul pentru Hazard să demonstreze că poate fi noul lider al echipei.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01