Grupa H din UEFA Champions League a avut miercuri seară duelul marilor favorite, Ajax Amsterdam și Chelsea. Englezii au câștigat cu 1-0 după reușita din finalul meciului a belgianului Batshuayi.
Ajax și Chelsea sunt pe primele 2 poziții în grupă cu câte 6 puncte după primele 3 etape. Valencia are 4 puncte, în timp ce Lille este ultima cu 1 punct. Cei de la Ajax sunt nemulțumiți însă de o fază petrecută în partida de la Amsterdam.

Sistemul VAR, pus la zid

Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
IERI LA 05:07
Ajax a reușit să înscrie în minutul 35 prin Quincy Promes după o centrare a lui Hakim Ziyech. Bucuria jucătorilor de la Ajax a fost stopată rapid în momentul în care brigada românească a anunțat că reușita poate fi anulată. Speranțele au rămas legate de sistemul VAR.
Arbitrul polonez aflat în camera VAR a decis că Promes se afla în poziție de offside și a anulat reușita lui Ajax. Piciorul jucătorului olandez se afla in spatele liniei fundașilor lui Chelsea. Însă fanii celor de la Ajax susțin că arbitrul VAR a oprit prea târziu faza, într-un moment în care mingea deja plecase din piciorul lui Ziyech.
Mai exact, se poate vedea poziția picioarelor lui Promes în momentul în care Ziyech lovește balonul. Acestea sunt apropiate, pentru ca în timpul cadrului prezentat în timpul partidei cu liniile trasate de arbitrul VAR, picioarele să fie la distanță, într-un moment în care mingea plecase deja din piciorul lui Ziyech.
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702082.jpg
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
IERI LA 04:41
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
IERI LA 11:02