Grupa H din UEFA Champions League a avut miercuri seară duelul marilor favorite, Ajax Amsterdam și Chelsea. Englezii au câștigat cu 1-0 după reușita din finalul meciului a belgianului Batshuayi.
Ajax și Chelsea sunt pe primele 2 poziții în grupă cu câte 6 puncte după primele 3 etape. Valencia are 4 puncte, în timp ce Lille este ultima cu 1 punct. Cei de la Ajax sunt nemulțumiți însă de o fază petrecută în partida de la Amsterdam.

Sistemul VAR, pus la zid

Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM 6 ORE
Ajax a reușit să înscrie în minutul 35 prin Quincy Promes după o centrare a lui Hakim Ziyech. Bucuria jucătorilor de la Ajax a fost stopată rapid în momentul în care brigada românească a anunțat că reușita poate fi anulată. Speranțele au rămas legate de sistemul VAR.
Arbitrul polonez aflat în camera VAR a decis că Promes se afla în poziție de offside și a anulat reușita lui Ajax. Piciorul jucătorului olandez se afla in spatele liniei fundașilor lui Chelsea. Însă fanii celor de la Ajax susțin că arbitrul VAR a oprit prea târziu faza, într-un moment în care mingea deja plecase din piciorul lui Ziyech.
Mai exact, se poate vedea poziția picioarelor lui Promes în momentul în care Ziyech lovește balonul. Acestea sunt apropiate, pentru ca în timpul cadrului prezentat în timpul partidei cu liniile trasate de arbitrul VAR, picioarele să fie la distanță, într-un moment în care mingea plecase deja din piciorul lui Ziyech.
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702082.jpg
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
IERI LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11